Μήνυμα στις 31/5/2011 στις 20:03 @Sex
μην ρωτας αν ειναι σοβαρο η οχι μπορει να μην ειναι καν ρηξη παχεος εντερου αλλα κατι αλλο μπορει λιγοτερο ή περισσοτερο σοβαρο. σε καθε περιπτωση πρεπει να πας δεις γιατρο τα ιατρικα θεματα ειναι πολυ σοβαρα για να ζητας γνωμη μεσα απο ενα φορουμ. Τα παιδια του φορουμ ουτε ειναι γιατροι ουτε σε εξεταζουν! Εγω θα σου προτεινα να συμβουλευτεις οπωσδηποτε γιατρο.
Πήγαινε στο θέμα: αιμα απο τον κολο
Μήνυμα στις 11/5/2011 στις 20:41 @Sex
καλα εισαι εγω εχω ριξει και χαστουκι στον δικο μου επειδη μου ειπε οτι αργησα... Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση περι περιοδου
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 18:39 @Sex
Γεια σας .. θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι εχω καθυστερηση 7 μερες. Με το αγορι μου χρησιμοποιουμε καθε φορα προφυλακτικο και μαλιστα το ελεγχουμε και μετα το σεξ για τυχον τρυπες. Υπαρχει κινδυνος ακομα και ετσι να εχω μεινει εγκυος? Ενω ποναω πολυ και σκεφτομαι "τωρα θα αδιαθετησω" αλλα τιποτα. Τωρα σκεφτομαι κατι τρελα του τυπου μηπως να ειχε υπολειμματα σπερματος το σεντονι μηπως να μην ειχε πλυθει καλα και μετα με αγγιξε κτλ. Υπαρχει τετοια περιπτωση? και δεν το συζητω, τρελο αγχος. ευχαριστω εκ των προτερων. Πήγαινε στο θέμα: καθυστέρηση |