Μήνυμα στις 13/12/2011 στις 02:28 @Sex
δεν ειανι τοσο απλα γιατι που απλα την ΘΕΛΩ.απο μικρος την ηθελα, ειχα πολλες ευκαιριες να κανω κατι με αλλες κοπελες, αλλα πραγματικα το κοριτσι αυτο το ηθελα παντοτε σαν τρελος... Πήγαινε στο θέμα: H κοπελα μου το εκανε με αλλον
Μήνυμα στις 12/12/2011 στις 14:57 @Sex
σορρι, 3 μηνες εννοουσα, λαθος εγραψα
Πήγαινε στο θέμα: H κοπελα μου το εκανε με αλλον
Μήνυμα στις 12/12/2011 στις 14:51 @Sex
Καλησπερα. λοιπον ακουστε το θεμα μου Ημουνα με την κοπελα μου σχεδον 2 χρονια μαζι, δεν ειχαμε προχωρησει, εγω ηθελα, αλλα αυτη δισταζε. Πριν το καλοκαιρι χωρισαμε, και τωρα πριν 6 μερες τα ξαναφτιαξαμε. Απ' οσο ξερω κι απο οσο μου ειπε η ιδια, οσο ειχαμε χωρσει τα ειχε φτιαξει με καποιον 5 χρονια μεγαλιτερρο για 3 μηνες. Εχω καταλαβει οτι γενικα πρεπει μαζι του να εκανε σχεδον τα παντα. ε, και το στιλ της εχει αλλαξει, το πως φερεται, πως ντυνεται-βαφεται... ειναι τωρα ξυρισμενη ...κατω. Ε δεν ξερω με ολην αυτην την φαση εχω ξενερωσει καπως. δεν ξερω αν αυτο που νιωθω ειναι φυσιολογικο. δεν ξερω δεν νιωθω πολυ ανετα μαζι της Πήγαινε στο θέμα: H κοπελα μου το εκανε με αλλον
Μήνυμα στις 26/6/2011 στις 01:18 @Sex
Τι εννοεις? Πήγαινε στο θέμα: με απατησε ή να την εμπιστευτω
Μήνυμα στις 25/6/2011 στις 16:50 @Sex
απλα, λιγο δυσκολο να ειναι συμπτωση, δεν ειναι? Πήγαινε στο θέμα: με απατησε ή να την εμπιστευτω
Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 19:09 @Sex
μου αφησαν σχολειο σημειωμα οτι η κοπελα μου το εκανε με αλλον. Εννοειται οτι αυτο μπορει να ειναι μαλακια τελειως και να μν εγινε τιποτα ποτε. Η ιδια το αρνειται, αλλα αυτο που με βαζει σε υποψιες ειναι οτι τις 'υποπτες' μερες μετα ητανε ξυρισμενη κατω, ενω μεχρι τοτε δεν ειχε ποτε ξυριστει. Να την πιστεψω ή οχι? Πήγαινε στο θέμα: με απατησε ή να την εμπιστευτω
Μήνυμα στις 15/4/2011 στις 02:37 @Sex
ειλικρινα δεν με νιαζει. οπως νιωθει αυτη πιο ανετα Πήγαινε στο θέμα: Καταπίνεις ή φτύνεις
Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 17:31 @Sex
εμενα δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα το τι θα τα κανει...
Πήγαινε στο θέμα: Καταπίνεις ή φτύνεις
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 18:10 @Sex
εγω αποκλιεται να αηδιασω. το βρισκω σεξι γι αυτο θελω να το κανω. με ολο το το μειγμα απο υγρα εκει θα μυριζει τελεια. απλα αυτη μπορει να νομισει οτι κανω κατι το αηδιαστικο... Πήγαινε στο θέμα: Την εχετε γλυψει ποτε μετα το σεξ?
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 04:17 @Sex
εγω μεσα τελιωνω συνηθως, παιρνει αντισυληψη. Πήγαινε στο θέμα: Την εχετε γλυψει ποτε μετα το σεξ? |