Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 21:26 @Θ. Κλημεντίνη
ok. thank's for the advice...
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτεύτηκα....
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 21:23 @Θ. Κλημεντίνη
Αν έχεις καταλάβει οτι είναι καλό παιδί γιατί όχι;;;
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω γνώμες
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 20:10 @Θ. Κλημεντίνη
Α τέλεια. Κι εγώ τώρα τι πρέπει να κάνω;;; Έστω για να αρχίσει να μου μιλάει και πάλι;;; Πήγαινε στο θέμα: Θέλω βοήθεια....
Μήνυμα στις 7/4/2011 στις 19:55 @Θ. Κλημεντίνη
Υπάρχει ένα παιδί που εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, από εκεί που ούτε καν μιλούσαμε άρχισε να μου μιλάει σε μια 6ήμερη, και να μου χαιδεύει τα μαλλιά (βεβαια εμενα τωρα αρχισε να μου αρεσει τρομερα.... Αλλα μετα την 6ημερη μιλουσαμε αλλα τωρα τελευταια δεν μου πολυμιλαει. βεβαια δειχνει να ενδιαφερεται αλλα συνεχεια τον βλεπω με δύο ****** και σκάω απ' τη ζηλια. πριν δυο μερες με ρωτησε αν ειμαι καλα και με χαιδεψε στο προσωπο λεγωντας μου... "αχουτοοοοοο". Τι παιζει;;;;;
Πήγαινε στο θέμα: Θέλω βοήθεια....
Μήνυμα στις 7/4/2011 στις 19:48 @Ftou.gr admin
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αλλάξω το όνομα στο site;
Πήγαινε στο θέμα: Όνομα....
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 23:14 @Θ. Κλημεντίνη
πείτε κάποιος τι να κάνωωωωωωωωωωωωωωωω.....
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτεύτηκα....
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 22:13 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Βάλτε όλοι ό,τι ρούχα να' ναι.... που να μην ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους, ή καθώς κάνετε μάθημα αρχίστε να φεύγετε όλοι από την τάξη με την πρόφαση ότι κάτι που φάγατε πριν σας πείραξε.... αυτο τελευταίο το έχουμε δοκιμάσει εμείς και είναι πετυχημένο....Πήγαινε στο θέμα: πρωταπριλιατικη φαρσα σε σχολειο
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 22:07 @Διάφορα
Κοίτα, είναι δύσκολο όλο αυτό, αλλά πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις μαζί της ήρεμα κι ωραία και να τα ξεκαθαρίσετε όλα.
Πήγαινε στο θέμα: Η μαμά μου έχει φίλο...
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 22:01 @Θ. Κλημεντίνη
http://www.youtube.com/watch?v=KA-BYD3LcNA Sanjuro.... Πήγαινε στο θέμα: ερωτικο τραγουδι |