Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 21:43 @Διάφορα
same opinion Πήγαινε στο θέμα: ραδιο αρβυλα
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 19:09 @Κλάψιμο
.. γιατι να ειναι αχρηστος εκεινος.. για αυτην μπορει να ειναι ιδιαιτερος....
Πήγαινε στο θέμα: γιατι κολλαμε παντα με τους μαλακες??
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 18:41 @Μηχανήματα
τασο τι ειδους site ειναι και αν δεν απαγορευετε στειλε μου το λινκ να το δω αν θες
Πήγαινε στο θέμα: διαφημηση
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 17:22 @Θ. Κλημεντίνη
βασικα ρε φιλε εισαι 15 χρονων σ'αυτην την ηλικια εχεις ηδη αρχισει και αποκτας λογικη συνηδησει και το βασικο λεγην.. δεν χρειαζετε να ρωτας στα Forums.. που μπορει να σε επηρεασουν αρνητηκα αν δεν εχουν εμπειρειες.. αυτοσχεδιασε σε τετοια θεματα.. μιλα νορμαλ .. το πιο ευκολο ειναι να βρεις θεματα προς συζητηση.. εγω θα σου προτεινω 2 -3 πραματα.. να εισαι χαλαρος μπροστα της αληθηνος να μην εχεις κανα αυστηρο υφος και ολα ηρεμα θα πανε καλα ;) γκουτ λακ ;)
Πήγαινε στο θέμα: πωϛ να μιλισο?
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 16:54 @Sex
αν σκεφτεσε να κανεις κατι τετιο.. καταρχην μην ακουσεις το τι λενε τα αλλα κοριτσια αν σου αρεσει το κανεις αν οχι δεν το κανεις.. 2ον προσεχε μν βαζεις πολυ μεγαλα και πολυ χοντρα αντικειμενα γιατι μπορει να δημιουργηθει κανα προβλημα..
Πήγαινε στο θέμα: Απορία για κορίτσια!
Μήνυμα στις 5/4/2011 στις 16:48 @Sex
και μενα λιγο πιο κατο απτην μεση εφτασε γιαυτο ρωταω
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο
Μήνυμα στις 4/4/2011 στις 23:46 @Sex
και μια τελευταια ερωτηση το προφυλακτικο πρεπει να μπενει μεχρι το τελος του πεους? δηλαδη μεχρι τον κορμο???
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο
Μήνυμα στις 4/4/2011 στις 22:11 @Sex
μολις δοκιμασα! νταξ το εβαλα κανονικα αυτην την Φορα μαλλον παλια το εβαζα αναποδα.. αλλα ενω το εΦαρμοζα με δυσκολεψε μου Φανηκε καπως στενο! αλλα μολις το εβαλα δεν ειχα καποιο προβλημα ευχαριστω παιδια Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο
Μήνυμα στις 4/4/2011 στις 15:30 @Sex
οκ thx θα δοκιμασω το βραδυ και θα σας πω :)
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικο |