Μήνυμα στις 24/3/2011 στις 01:49 @Sex
Λίγο πάνω-λίγο κάτω, όλοι μας είχαμε σκεφτεί ή είχε περάσει από το μυαλό μας η ιδέα να κερατώσουμε...ε λοιπόν εγώ το έκανα και πράξη!! Είμαι με ένα παιδί εδώ και 7 μήνες. Είναι καλός,γλυκός,κάνει ό,τι του πω και αρκετές φορές έχουμε πάει να προσωρήσουμε,αλλά πάντα κάτι γινόταν και δεν φτάναμε ποτέ μέχρι εκεί.Εγώ έχω πολυετή εμπειρία στο σεξουαλικό τομέα ενώ αυτός καθόλου.Ένα Σάββατο πάω σε ένα κλαμπάκι όπου συναντάω έναν τυπά που μου έκανε φοβερή εντύπωση.Κουκλί,δεν τον είχα δει ποτέ μου και δεν έμοιαζε να ήταν από τα μέρη μου(βλέπετε μένω σε μικρή πόλη).Μου άρεσε.Με το που τον είδα,άλλα ξε η στάση μου απέναντι στο αγόρι μου.Εκεί που ήμουν γλυκιά,έγινα μια στρίγγλα και όλο προκαλούσα καυγάδες αλλά χωρίς να φτάσουμε ποτέ στο σημείο χωρισμού.Το επόμενο Σάββατο ξαναπέτυχα τον τυπά.Καταλήξαμε να φασωνόμαστε στο μπάνιο.Κατάφερε να με κάνει να λιώνω.Τρελαινόμουνα για την πάρτη του.Όσο πλησίαζα τον τυπά τόσο απομακρυνόμουν από το αγόρι μου.Μέχρι που ο τυπάς έφυγε Πάτρα και τότε κατάλαβα ότι είναι σαβούρης.Μιλούσε με εμένα και με άλλες 15.Δεν με ένιαξε.Ξενέρωσα.Από την στιγμή που εξαφανίστηκε από τη ζωή μου όλα ήταν μέλι-γάλα με το αγόρι μου.Μια άκυρη Τετάρτη έκανα εισαγωγή μετά από ολονύκτιους κοιλοπόνους για σκωληκοειδήτιδα.Μετά από 2 εβδομάδες αποφάσισα να βγω στον έξω κόσμο.Σάββατο-βράδυ,με προκλητικό ντύσιμο και τις κολλητές μου να με τραβάνε από το χέρι για το κλαμπάκι,αποφασίσαμε να αφήσουμε τους γκόμενους να βγούνε μόνοι τους και εμείς να βγούμε γυναικοπαρέα.Μπαίνοντας,μπάνισα έναν που δούλευε στην υποδοχή.Ήξερα ποιος ήταν.Είχαμε μιλήσει μια-δυο φορές στο FB αλλά ως εκεί.Εκείνη τη μέρα με τράβηξε στο μπάνιο του μαγαζιού όπου και βγάλαμε τα μάτια μας.Πέρα από εκεί,ξεκαθαρίσαμε ο ένας στον άλλον ότι δεν ήταν σοβαρό.Αυτός όμως συνέχισε να μου στέλνει για λίγο καιρό ακόμη.Έπειτα,λέγαμε μόνο ένα γεια.Όμως στο ιστορικό της σχέσης μου με το αγόρι μου μετράω 2 κέρατα.Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το φάσωμα στο μπάνιο με το παιδί της υποδοχής και ακόμα να μου έρθει περίοδος..έχω αρχίσει να αγχώνομαι..ούτε καν θέλω να διανοηθώ τι θα γίνει αν κάτι πήγε στραβά..θα σας ήμουν υπόχρεη αν μπορούσατε να με ενθαρρύνετε λίγο...το έχω ανάγκη...ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Πήγαινε στο θέμα: Κέρατο |