Μήνυμα στις 20/3/2011 στις 11:43 @Sex
Το οτι της ξαναηρθε μπορει να μην οφειλεται στο οτι κανατε σεξ.Παντως να ξερεις ΠΟΤΕ χωρις προφυλακτικο.Εισαι τυχερος που της ξαναρθε περιοδος αλλιως μπορει να εμενε εγκυος,προσεχε λιγακι.Δεν ξερω γτ κραταει τοσο πολυ.Μπορει να μην εχει σταθεροποιηθει ακομα ο κυκλος της.Πρεπει οπωσδηποτε να παει σε γιατρο.Να της συμπαρασταθεις και να ελπιζεις για το καλυτερο.Δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο. Απλα αλλη φορα μην κανετε σεξ κατευθειαν μετα την περιοδο.Περιμενετε λιγο να σιγουευτειτε οτι σταματησε...ελπιζω να βοηθησα.
Πήγαινε στο θέμα: Περιοδος Βοηθεια!!!
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 16:20 @Sex
Μα για ονομα δεν πανε καλα.Δεν ειναι σωστο να σε λενε ψευτη.Μη σε νοιαζει τι λενε.Σε οποιους αρεσουμε στους αλλους μη χεσουμε.Και αμα εχεις τοση καψουρα πηγαιντε στο μπανιο και δειξτους την.Να δουμε τι θα λεν μετα...
Πήγαινε στο θέμα: στο σχολειο λοιπον...
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 16:16 @Sex
Δεν καταλαβαινω.Αφου ξερεις οτι σε γουσταρουν οι κοπελες τι εχεις να φοβηθεις?Ξεθαρεψε λιγο.Δεν εχεις τιποτα να χασεις.Ελα σιγουρα μπορεις να τα καταφερεις.
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 15:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τελεια.Χαιρομαι που ειναι ολα καλα.Πήγαινε στο θέμα: Επειγον
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 14:14 @Sex
Απο οτι εχεις γραψει εισαι οντως και γαμω τα παιδια οπως σου λενε. Ομως και σε παρακαλω να μην με παρεξηγησεις αυτο μπορει να ειναι η αιτια που εισαι μονος.Φερεσαι στις κοπελιες με τοση κοινωνικοτητα και εισαι τοσο καλος φιλος που ακομα και αν τους αρεσεις δεν τολμουν να στο πουν για να μην καταστρεψουν τη φιλια σας.Οσο παραξενο και αν σου φαινεται αν συμπεριφερεσαι τοσο ανετα οι κοπελες θα αδυνατουν να φανταστουν οτι νιωθεις για αυτες κατι παραπανω.Προς θεου δεν σου λεω να αλλαξεις τη συμπεριφορα σου γιατι θα ηταν κριμα.Απλως δωσε στην κοπελα που σου αρεσει ενα σημαδι αλλιως δεν θα το καταλαβει ποτε.Ελπιζω να βοηθησα.
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση προς αγόρια και κορίτσια
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 13:57 @Sex
Ωραια.Καταρχην ποσος καιρος περασε απο τοτε που σταματησε η περιοδος μεχρι που ξανααρχισε?Αν ειναι μονο 2-3 μερες μην ανυσηχεις.Μου συμβαινει συχνα.Απλα δεν θα ειχε τελειωσει καλα καλα η περιοδος.Τωρα αν περασαν 2-3 βδομαδες παλι δεν χρειαζεται να ανυσηχεις.Και αυτο μου εχει τυχει δηλ να εχω περιοδο 2 φορες μεσα στον ιδιο μηνα.Μπορει απλα να μην εχει σταθεροποιηθει ο κυκλος της.Τωρα αν εχει περασει ενα ενδιαμεσο διαστημα καλυτερα να παει σε γιατρο.Παντως αν της ηρθε προσφατα περιοδος για πρωτη φορα μην ανυσηχεις γιατι καμια φορα γινονται κατι τετοια τρελα στην αρχη.
Πήγαινε στο θέμα: Επειγον
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 13:49 @Sex
Στην αρχη σκεφτομουν αν ηταν σωστο ολο αυτο και αν μου εχει στριψει αλλα μετα μου περασε.Και μολις σταματησα να τα σουρνω στον εαυτο μου αρχισε και να μου αρεσει πιο πολυ.Γενικα μετα απο λιγο καιρο ενιωθα πολυ ωραια ειχα περισσοτερη αυτοπεποιθηση...
Πήγαινε στο θέμα: Αλλαξε τιποτα? (Για κοριτσια)
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 13:46 @Sex
Λοιπον μπορει να σου φανει λιγο αστειο αλλα: Υψος:1,67 Μεγεθος μοριου:14 εκ. Στο λογο μου αυτο σκοπευα να απαντησω πριν δω το παραδειγμα που ειχες γραψει!!! Πήγαινε στο θέμα: Αποκλειστηκα για κοριτσια |