Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 01:13 @Sex
ευχαριστω για τη βοηεθεια.. αλλα μηπως ξερετα κανενα κολπακι να του κανω να δει τον ουρανο σφοντιλι?
Πήγαινε στο θέμα: δαγκωμα στο πεος
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 00:51 @Sex
θελω τη βοηθεια σαςς!!!τν ωρα που το αγορι μου εξπερματωνε μετα απο την πιπα..καθως εχινε στο στομα μου αποφασισα να το καταπιω αλλα πνιγηκα κ καταλαθος τον δαγκωσα στην ακρη του πεους του στην βαλανο!εδειχνε ενοχλημενος..κ ακομα εχει αμφιβολιες κ κραταει αποστασεις..τι να κανω
Πήγαινε στο θέμα: δαγκωμα στο πεος
Μήνυμα στις 18/3/2011 στις 15:50 @Sex
κοπελα μου εχεις καταστραφεθ και δεν το ξερεις..μαρεσει που ρωτας κιολασ. εγω θα ειχα αλλαξει πολη κ χωρα αν μου ειχε συμβει αυτο. θα σε κοροιδευουν ολοι τωρα.κ αυτος μαζι με τους φιλους του.πωωω καυλαντααααααα που θα φας. εκτοσ κ αν ειναι βιτσιοζος και του αρεσουν κ στ αληφει σ ολο σου το κορμι κ στα γλυφει μεταααα Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 18/3/2011 στις 15:44 @Sex
ποια ηταν η αντιδραση του αγοριου σου??? σου εχει ξαναμιλησει απο τοτε? Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 18/3/2011 στις 15:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ωωω σε καταλαβαινω αλλα για να σου δωσω απαντησεις σε αυτα που ρωτας χρειαζομαι μια διευκρινισητα κακαδακια σε τι κατασταση ηταν? Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ |