Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 01:49 @Sex
ρε κοπελα μου πασ καλα?? σκατοσνομπ!! εγω βοηθεια ζητησα.. αν εσυ εχεις προβλημα ελα να με βρεις αυριο στο ξυλινο παρκο να δουμε τι εχεις να μασ πεις!! αντε μπραβοο!!
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 01:41 @Sex
δοκιμασε το.. πιανει.. και μετα παλιψε το στην μουρη του για pilin..εχω ακουσει οτι ενυδατωνει..! μασ δουλευεις??
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 01:32 @Sex
καλα ενταξει δν ειπα τιποτα μην βαραςς..!! ηρεμαα..! κατα τ αλλα ηταν πολυ ρομαντικη στιγμη.. σαν γατουλες σε δραση.. ;)
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 01:21 @Sex
Ανησυχωωω!!! θα το κοιταξω και θα σασ πω.. μην ανησυχειτεε!! εκεινος ηθελε να το δει ετσι σε hardcore και αποφασισε να καψει το πελεκουδι... εεε αρρωστη ημουν εσυ πωσ λεσ να μυριζαν κοπελα μου?? Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 01:17 @Sex
λοιπον θα αρχισεις αφου τον ξεγυμνωσεις και του κατεβασεις το σωβρακο(πεσ του εσυ τι χρωμα θεσ να φοραει για να σε φτιαξει) αρχιζεισ και γλυφεισ το κεφαλακι για λιγη ωρα και μετα αρχιζεισ το κανονικο..ε ολο και σε καποια τσοντα θα εχεισ δει πως το κανουν καλα...εε και μετα δωσε του και ενα τρυφερο φιλι..απλα κοπελια προσεξε τα δοντακια σου λιγο μην το παρακανουμε κιολασ.
Πήγαινε στο θέμα: δαγκωμα στο πεος
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 01:05 @Sex
οχι δεν ειχα αιμοροοιδες!! απλα ξερεισ?? ημουν λγ αρρωστη δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο..! τι να πω.. την επομενη φορα καλυτερα.. αν υπαρξει! Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 01:00 @Sex
οχι δεν εκανε τιποτα εκεινη την στιγμη απλα μετα ηταν απομακρος.. σ ευχαριστω πολυ πολυ για την βοηθεια.. αυτο θα κανω.. :)
Πήγαινε στο θέμα: help proktiko..
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 00:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:αν ειναι δυνατον κοπελα μου.. το κατεστρψες το αγορι. θα σου προτεινα να μην ξαναεπειχειρησεις στοματικο σεξ γιατι την επομενη φορα μπορει να του το κοψεις!Πήγαινε στο θέμα: δαγκωμα στο πεος
Μήνυμα στις 19/3/2011 στις 00:36 @Sex
οχι δεν κανω πλακα.. δηλαδη τελος εε?? 18 ειμαι.. αυτος ουτε χαμογελασε ουτε τιποτα..! και το γαμωτο ειναι οτι ολα ηταν τελεια πριν γινει αυτο.. :( σας ευχαριστω για την βοηθεια.... :) Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ |