Μήνυμα στις 17/3/2011 στις 16:35 @Sex
υψοσ: 1.62 μεγεθοσ μοριου: 15 Πήγαινε στο θέμα: Αποκλειστηκα για κοριτσια
Μήνυμα στις 17/3/2011 στις 16:25 @Sex
αυτο με το χερι πανω στο πεοσ μεγα λαθοσ πιστευω η κοπελα ντρεπεται και ειναι φανερο το πολυ πολυ να σε περσεισ για κανα βλακα σαν ολουσ τουσ αλλουσ που θελουν απλα σεξ και να φασ χυλοπιτα αλλα αυτο που θα εκτιμισει θα ειναι να τησ βαλεισ το δικο σου χερι στο δικο τησ θα το ευχαριστηθει και μετα θα εχετε μια υπεροχη σωματικη συζητηση.
Πήγαινε στο θέμα: 4 μηνες...ποσο ακομη?
Μήνυμα στις 17/3/2011 στις 16:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κοιταξε στην αρχη ενιωσα λιγο περιεργα ενω ειχα περασει τελεια μετα που γυρισα στο σπιτι αρχιζα να σκεφτομαι διαφορα οπωσ και αμα με παρατησει τι γινεται εγω θα εχω κανει αυτα και θα με κραξουν ολοι αλλα ιστερα καταλαβα οτι ουτε η πρωτη ημουν ουτε η τελευταια οποτε εκατσα και το απολαυσα.φινιτο!Πήγαινε στο θέμα: Αλλαξε τιποτα? (Για κοριτσια)
Μήνυμα στις 16/3/2011 στις 14:46 @Sex
μην κοιτασ τισ ρομαντικεσ ψυχεσ δεν σου τεριαζουν. 2 ρομαντικοι σε μια σχεση δεν κολανε με τιποτα. αυτο που πιστευω ειναι οτι θα σε κερδισει μια τσαμπουκασ κοπελα και οχι τοσο νορμαλ που θα σου κεντρισει καπωσ το ενδιαφερον. με την πολυ ρομαντικη ψυχη θα βαρεθεισ ειναι σιγουρο. με την αλλη θα υπαρχει περισσοτερη ενταση και θα εχεισ να αντικριζεισ κατι καινουριο καθε μερα θα εχει σασπενσ και ολα θα ειναι απιστευτα θα το δεισ. Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση προς αγόρια και κορίτσια
Μήνυμα στις 16/3/2011 στις 14:38 @Sex
1ον πεσ τησ να μην φοβαται. και σε ενα μηνα να παει δεν υπαρχι προβλημα θα κανει μια θεραπεια με αντισυλιπτικα προφανωσ. τα περισσοτερα κοριτσια που ξερω το εχουν. δεν ειναι τιποτα εγω πιστευω πωσ αυτο ειναι. Πήγαινε στο θέμα: Επειγον
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 16:26 @Sex
παιζει να εχει πολυκιστικεσ ωοθηκεσ δεν ειναι κατι σοβαρο πρεπει να παει σε γιατρο ομωσ για να τησ δωσει θεραπεια με αντισυλιπτικα εχει και η αδερφη μου και ξερω ετσι ηταν. Πήγαινε στο θέμα: Επειγον
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 16:16 @Sex
ναι μπηκε μεχρι τερμα το καταλαβα.αλλα το πολυ αιμα το ειχα την τριτη φορα που ειμασταν ξαπλωμενοι και στα πλαγια.
Πήγαινε στο θέμα: θελω βοηθεια σας παρακαλω
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 16:13 @Sex
1ον για μενα εισαι λιγο μικρη και αυτοσ θα επρεπε να το καταλαβει οτι φοβασαι και να σου εξηγησει καποια πραγματα. το θεμα δεν ειναι αν θα το μετανιωσεισ αλλα να το κανεισ οταν θα το γουσταρεισ εσυ και οχι αυτοσ. ο πονοσ δεν ειναι κατι που θα πρεπει να σε φοβηζει στην αρχη νιωθεισ λιγο πονο αλλα μετα ειναι κομπλε αν θα γινει κατι ο κολποσ σου θα παρει τη φορμα του πεουσ τοου αγοριου σου αν ειναι μεσαιου μεγεθουσ εισαι μια χαρα αν τωρα ειναι τεραστιο ισωσ να πονεσεισ πιο πολυ.αλλα και παλι μετα θα σου αρεσει. Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 16:08 @Sex
βασικα πριν απο 1/5 εβδομαδα ειμαι 18.
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα?
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 16:05 @Sex
μου εχει συμβει με τον καθηγητη των αγγλικων ου στο φροντηστηριο ηταν γιοσ του διευθυντη και απιστευτα κουκλοσ πρεπει να ειχε καταλαβει οτι μου αρεσε και μπηκε στο παιχνιδι και αυτοσ.μου την επεσε στο χημα με φιλησε στισ τουαλετεσ αστα να πανε πολυ προχω ο τυπασ.αυτο συνεχιστηκε για καμια βδομαδα μετα εγινε διευθυντησ και μου ειπε να διακοπσουμε.μου ειπε οτι τωρα θα πρεπει να προσεχει και οτι δεν πρεπει να ειμαστε μαζι ο χεστησ τεσπα να μην τα πολυλογω χςρισαμε και τελοσ.
Πήγαινε στο θέμα: Tρελή Φαντασίωση με....Κ.αλλα... |