Μήνυμα στις 3/6/2012 στις 02:58 @Sex
το εχω κανει και αυτο και ειναι οντως τελειο..αποφευγω βεβαια δημοσιες τουαλετες και ανθυγιεινα μερη για ευνοητους λογους. δεν ειναι το μερος που με απασχολει να σου πω την αληθεια οσο το κατι διαφορετικο οσο μικρο και αν ειναι που θα τον αναψει.. πχ να μην φορεσω εσωρουχο εξω και να του το ψιθυρισω στο αυτι καποια στιγμη ή καποιο ερωτικο παιχνιδι.
Πήγαινε στο θέμα: κατι καινουριο..
Μήνυμα στις 3/6/2012 στις 02:50 @Διάφορα
βασικα απο το Δημητρης βγαινει αν δεν κανω λαθος. Jim = Δημητρης..
Πήγαινε στο θέμα: Όνομα Τζίμης
Μήνυμα στις 3/6/2012 στις 02:47 @Sex
γειααα.λοιπον, το προβλημα μου εμενα ειναι οτι "στερεψα" απο ιδεες.μαρεσει πολυ το rolle playing και νομιζω το εχω εξαντλησει. εχω ενα σωρο στολες, εσωρουχα και toys.. και σκεφτομαι να κανω κατι διαφορετικο κατι αλλο περα απο τα συνηθισμενα και οχι επικινδυνο κατι να τον αιφνιδιασω ευχαριστα.ειχα σκεφτει το τριο αλλα δεν ειμαι ακομα ετοιμη. εχετε τιποτα να μου προτεινετε? αντρες του φορουμ βοηθηστε.
Πήγαινε στο θέμα: κατι καινουριο..
Μήνυμα στις 29/3/2011 στις 20:35 @Sex
ασχετο,αλλα δε μοιαζει λιγο με τον Darth Vader στη φωτο???σορρυ αλλα μου ηρθε τωρα! Α! και οσο για την ερωτηση σου,οχι δεν εχεις κανενα προβλημμα,ουτε αντιαισθητικο ειναι ουτε τπτ! χαλαρωσε.. ισα ισα αμα μοιαζει και με τον Vader,θα δειχνει cool..!!! ok το σταματαω!
Πήγαινε στο θέμα: pearly penile papules
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 22:35 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα,εμενα μαρεσουν οι εξυπνοι αντρες...να εχουν γνωμη και να την εκφραζουν..μπορει δλδ καποιος να με 'ριξει' με την προσωπικοτητα του.. δε χρειαζετε να πει κατι συγκεκριμενο,αρκει να δειξει ενδιαφερον και μετα εμεις το καταλαβαινουμε αν αρεσουμε σε καποιον η οχι,μια ματια με νοημα ενα 'τυχαιο αγγιγμα' ειναι αρκετα για να το καταλαβουμε και μετα πραττουμε αναλογα... Πήγαινε στο θέμα: κυριως για κοριτσια....
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 22:25 @Sex
λοιπον,το πρωκτικο σεξ ναι ποναει ΠΟΛΥ τις πρωτες φορες..Αλλα με λιγη υπομονη στο τελος θα σαρεσει παρα πολυ και θα το ευχαριστιεσαι και συ...Μην ξεχασεις ομως το προφυλακτικο(εκτος αν εχετε κανει εξετασεις και οι 2)..και τωρα για το αν τελειωνει μεσα..αναλογα στις προτιμησεις..εμενα δε με πειραζει.
Πήγαινε στο θέμα: Help για πρωκτικό σεξ!
Μήνυμα στις 25/3/2011 στις 04:33 @Μηχανήματα
http://www.allsubs.org/greek-subtitles/anazitisi-upotitloi/jamon+jamon+subtitles+/ δες εδω.. Πήγαινε στο θέμα: ελληνικοι υποτιτλοι
Μήνυμα στις 23/3/2011 στις 16:59 @Sex
εγω ενιωθα παρα πολυ ομορφα..και σκεφτομουν πως θα ειναι και η στιγμη που θα ολοκληρωναμε..γενικα ενιωθα πιο ολοκληρωμενη,πιο γυναικα...
Πήγαινε στο θέμα: Αλλαξε τιποτα? (Για κοριτσια)
Μήνυμα στις 23/3/2011 στις 16:49 @Sex
βρε παιδια,η κοπελα προφανως νιωθει ασχημα για αυτο που εγινε..δε χρειαζεται να την κανουμε να νιωσει χειροτερα..να ειναι καπως αυτο που της συνεβη,αλλα ολα μεσα στη ζωη ειναι τι να κανουμε τωρα.. λοιπον,εμενα δε μου εχει τυχει κατι τετοιο ισως γιατι προσεχω πολυ..δηλαδη πριν αποφασισεις να κανεις πρωκτικο σεξ πρεπει να εχεις παει τουαλετα καποιες ωρες πριν και γενικα να νιωθεις οτι..πως να το πω τωρα?..να νιωθεις οτι μπορει να μπει το πεος..αλλα μονο του,χωρις παρεουλα (αν με πιανεις)... οσο για το αγορι σου,ε ενταξει αμα σε θελει πολυ θα γυρισει μονο που δε ξερω αν θα ξανακανετε πρωκτικο...αν τωρα δε γυρισει,παμε για αλλα...αλλα με προσοχη αυτη τη φορα... ...και μη νιωθεις ασχημα,συμβαινουν αυτα.... Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 21/3/2011 στις 19:47 @Sex
βασικα το γεγονος οτι η ευαισθητη περιοχη σου.."τρεμει" ειναι καλο σημαδι... χαλαρωσε και πες του να αρχισει σιγα σιγα και μετα να αυξανει την ενταση..το βασικο ειναι να μη το σκεφτεσαι πολυ και να το απολαυσεις,ολες ετσι νιωθαμε τις πρωτες φορες..
Πήγαινε στο θέμα: Κλειτοριδικος οργασμος |