Μήνυμα στις 10/3/2011 στις 00:32 @Θ. Κλημεντίνη
ελπιζω να μην φαω καμια σφαλιαρα χαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της τα ζητησω
Μήνυμα στις 9/3/2011 στις 14:00 @Θ. Κλημεντίνη
ναι θα μιλαμε και σιγα σιγα θα την πλησιαζω μεχρι να της δωσω και το φιλι. εχω σκεφτει και κατι αλλο σε συνδιασμο με ενα περιστατικο. χθες μου εκανε μια βλακεια, και μου λεει πως να στο ξεπληρωσω? με 2 καρδιες? και της ειπα αυτο ειναι το ελαχιστο..τοτε τι θες μου ειπε?1001 καρδιες και 1000 φιλια της ειπα, αλλα της λεω τα φιλια απο κοντα.. και μου ειπε ενταξει.. το σκ μαλλον θα συναντηθουμε.. καποια στιγμη σκεφτομαι να της πω: τα 1000 φιλια που μου χρωστας θελω..και οταν θα παει να με φιλησει θα γυρισω το προσωπο μου για να φιληθουμε στο στομα.καλη ιδεα? η θα ειναι καπως αποτομο? Πήγαινε στο θέμα: Πως να της τα ζητησω
Μήνυμα στις 7/3/2011 στις 15:20 @Θ. Κλημεντίνη
αν ομως τραβηχτει προς τα πισω μετα τι θα κανω? :Ρ
Μήνυμα στις 6/3/2011 στις 22:08 @Θ. Κλημεντίνη
καποια συμβουλη?:/
Μήνυμα στις 6/3/2011 στις 01:40 @Θ. Κλημεντίνη
ναι εχουμε συναντηθει σε μια εκδηλωση και εκει μιλησαμε για πρωτη φορα απο κοντα.πριν απο την εκδηλωση μιλαγαμε απο το ιντερνετ.
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 18:16 @Θ. Κλημεντίνη
θα της ζητησω να βγουμε.. αλλα δεν ξερω πως να "πεξω μπαλα" και να τις πω να τα φτιαξουμε. :/
Μήνυμα στις 5/3/2011 στις 14:22 @Θ. Κλημεντίνη
Λιγο πιο συγκεκριμενα αν μπορεις:Ρ δηλαδη στον προλογο που λες πως να τις το φερω. ειμαι πρωταρης και δεν ξερω πως και τι.. Πήγαινε στο θέμα: Πως να της τα ζητησω
Μήνυμα στις 4/3/2011 στις 21:22 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχην καλησπερα. Ειμαι 17 χρονων και το κοριτσι που μου αρεσει 16. τους τελευταιους 2 μηνες περιπου μιλαμε συνεχεια,παρα πολυ μεσω του ιντερνετ. Δεν εχω παρατηρησει καποια ταση για να με αποφευγει η να μην μου μιλαει και αυτο πιστευω οτι κατι σημαινει. Δεν τα εχω ξαναφτιαξει ποτε με καμια και δεν ξερω πως να της τα ζητησω. Αλλα φοβαμαι και την απορριψη και ειμαι διστακτικος. Σε αυτο πιστευω πεζει ρολο και οτι ειμαι ντροπαλος. Αν μπορειτε να μου δωσετε λιγη βοηθεια:) Πήγαινε στο θέμα: Πως να της τα ζητησω |