Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:34 @Θ. Κλημεντίνη
φυσικα! ηταν οτι πρεπει και ειλικρινα ευχαριστω διοτι απο την παρεα μου δεν περιμενα κατι τετοιο οσο και αν τους το λεω τελος παντον και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.και σορρυ για τα απειρα ορθογραφικα αλλα εχω σηνηθησει με greeklish!
Πήγαινε στο θέμα: fake profile :/
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:25 @Θ. Κλημεντίνη
οσο και αν σου φενεται παραξενο εγραψα στο FORUM διοτι ηξερα τι <<αντιδρασεις>> και επεισις οτι θα με βοηθουσαν πολυ,οσο για το οτι μπορει να πρεπει να παω σε καποιο ιδικο χμμμ why not ουτος η αλλος και εγω εχω σκοπο νε περασω σε τμημα ψυχολογιας!
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:19 @Θ. Κλημεντίνη
το εχω κανει ηδη πριν λιγο διεγραψα το μσν και τελος ενταξη μεγαλη βλακεια εκανα ας επικεντροθω στο προβλημα ''ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ''.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:15 @Θ. Κλημεντίνη
μια φιλι μου ειναι ακριβως στην ιδια θεση με εσενα,3 μηνες την πεδευε οσπου καταλαβε πωσ ασκοπα του στελνει ακομα μυνηματα απλα αυτο που ειπα και σε αυτη θα σου πω ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ;)
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να καταλάβω αν με θέλει
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 22:07 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια ξεφτιλιζομαι και μονη μου αλλα ευχαριστω για την βοηθεια!
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 18:32 @Θ. Κλημεντίνη
το κοριτσι εμενε 6 ωρες αποσταση απο εδω που ειμαι αλλα ενταξη σιγουρα δεν εχει σημασια ξερω την μαλακια που εκανα και πραγματικα νομιζω πωσ εχω οριμασει,απλα οι συνηθιες δυσκολα κοβοντε για αυτο ζηταω μια λυση για το τωρα οχι για την κοπελα που εχει τελειωσει εδω και καιρο με πιανεισ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 17:55 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα,ειμαι 14-15,λοιπον περισι με την κολλητη μου καναμε ενα account στο msn για να δουλευουμε κοσμο γιατι βαριομασταν(μεγαλη βλακεια το ξερω)παριστανοντας καποιο αγορι,αργοτερα τα account εγιναν 2 το ενα τησ κολλητησ μου κ το αλλο δικο μου γιναμε 2 αγορια λοιπον στην συνεχεια εμφανιστικαν 2 κοριτσια που μασ την επεφταν (στα και καλα αγορια εμας)εμεισ υποκιψαμε τ φτιαξαμε μαζι τουσ(για πλακα και καλα) αργοτερα εμενα <<η κοπελα μου>> με επερνε και τηλεφωνα μιλουσαμε,γενικα ιστορια,καποια στιγμη βαρεθηκα και τησ ειπα ν <<τα χαλασουμε>>.Πληγωθηκε πολυ,ευτηχως τωρα ειναι καλα,στην συνεχεια μιλουσαμε με αλλα κοριτσια τουσ την πεφταμε για πλακα και ετσι,η κολλητη μου εχει ξεκοψει αλλα εγω ακομα μιλαω δεν μπορω να ξεκοψω,ΦΑΝΕΡΑ ΜΕΤΑΝΙΟΜΕΝΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΛΥΣΗ Η ΝΑ ΜΕ <<ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΣΕΤΕ>> λιγο,επισισ να σιμιοσω οτι δεν ειμαι κολλημενη στο pc βγενω πολυ συχνα εξω,με αγορια δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεισ διοτι δεν εχο επιχιρισει ακομα την <<αλλαγη>> τησ εμφανισησ μου να φτιαξω μαλι ν βαφτω λιγο κ να βαλω καμια φουστιτσα,αν και εγραψα 2 θεματα σε 1 θα ηθελα να μου απαντησετε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Πήγαινε στο θέμα: fake profile :/ |