Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 01:41 @Θ. Κλημεντίνη
πιασ της την κουβεντα χαλαρα στην αρχη και μετα πλησιασε την ολο και πιο πολυ να της χαιδευεις τα μαλλια και να την περιεργαζεσαι με το βλεμμα σου.μετα να πατε καπυ μονοι σας και απλα φιλα την χωρις πολλα λογια..
Πήγαινε στο θέμα: παρτυ
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 01:38 @Θ. Κλημεντίνη
σου εγγυωμαι οτι αν τον γραψεισ εντονα και κανονικοτατα θα αρχισει να αλλαζει συμπεριφορα. σε θεωρει δεδομενη και γι αυτο φερεται ετσι.δειξε του οτι δεν εισαι και θα δεις διαφορα. Πήγαινε στο θέμα: Πως θα κολλησει?
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 01:34 @Θ. Κλημεντίνη
εμαιι 17 χρονων κοπελα και καταλαβαινω πωσ νιωθεις. μην πεισ ποτε θες να τα φτιαξουμε. απλα αυτη που θα σου αρεσει πραγματικα φιλα την. δεν ειναι αναγκη να πατε για καφε. μπορεισ να της προτινεισ να πατε μια βολτα και οταν ερθετε πιο κοντα κανε κινηση. Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλές εμπειρίες κλπ
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 01:26 @Θ. Κλημεντίνη
τον γνωριζω τρια χρονια απο το σχολειο και απο την πρωτη στιγμη με πλησιασε. μετα απο λιγο καιρο τα εφτιαξε με την κολλητη μου. ενω ηταν μαζι με πλησιαζε ολο και περισσοτερο και συχνα με καλουσε σπιτι του χωρις να το λεει σε κανενα αλλο παιδι απο την παρεα μας η στην κολλητη μου. σε μια εκδρομη και ειχε χωρισει κανα χρονο εκανε διαφορες υποπτες κινησεις και ηρθαμε πολυ κοντα. ομως πριν λιγο καιρο μου εκανε μια επιθεση σε πολυ προσωπικο επιπεδο χωρις καποιος να ξερει το λογο. απο τοτε δεν του εχω μιλησει ενω αυτος με κοιταει και του ξεφευγουν κουβεντες. θελω να μου πειτε τη γνωμη σας σχετικα με το αν του αρεσω και τι να κανω γενικα.ξερω οτι ειναι πολυ εγωιστης αλλα και πολυ ευαισθητος χωρις να το αφηνει να φανει
Πήγαινε στο θέμα: του αρεσω? |