Μήνυμα στις 24/6/2011 στις 14:17 @Μηχανήματα
παιδια εχω μεγαλο προβλημα με το pc μου...βαζω τα ηχεια στην θυρα αλλα ο υπολογιστης δεν τα εντοπιζει καν στις συσκευες ηχου...βαζω και ξεχωριστα ακουστικα αλλα παλι δεν μπορω να ακουσω τπτ...τι να κανω τωρα?μπορω αντι για ηχεια να εχω μονο ακουστικα?
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο προβλημα με pc
Μήνυμα στις 14/6/2011 στις 17:14 @Μηχανήματα
πως θα το ανοιξω?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα υπολογιστης
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 16:40 @Sex
οταν λεμε θελουμε να κανουμε φαση..τι εννοουμε...???και τι κανουμε?
Πήγαινε στο θέμα: φαση//..
Μήνυμα στις 12/6/2011 στις 16:12 @Μηχανήματα
τωρα τελευταια ο υπολογιστης μου κανει ενα δυνατο βουητο δυνατο θορυβο που με ενοχλει...τον εχω 3 χρονια τι λετε να εχει παθει?και τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα υπολογιστης
Μήνυμα στις 8/6/2011 στις 11:43 @Sex
πειτε κανα καλο τσατ ρουμ για σεξιστικα υπονοουμενα....
Πήγαινε στο θέμα: πειτε για chat
Μήνυμα στις 8/6/2011 στις 10:34 @Sex
ειναι μια κοπελα καυλα την γουσταρω πολυ....ειναι πεταχτη και ψιλοπουτανακι....και εγω ειμαι εμφανισημος...θελω οπωςδηποτε να κανω φαση μαζι της...ενα βραδακυ σε καποιο ερημο παρκακι...ομως πως θα της το πω???και αν μου το παιζει δυσκολη τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για φαση//..
Μήνυμα στις 27/5/2011 στις 15:50 @Sex
το κοριτσι ειναι καυλα...την γουσταρουν ολοι..αλλα δεν ξερω πως να την προσεγγισω...την θελω πολυ!!!!πειτε μ τι να κανω!
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για σχεση
Μήνυμα στις 6/5/2011 στις 16:53 @Sex
ειμαι 14 ρε παιδια...απλα ντρεπομαι....αλλα νομιζω δεν το εχει ξανακανει ποτε...αλλα θα της γανει καπως...
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο προβλημα με κοπελα...
Μήνυμα στις 5/5/2011 στις 17:46 @Sex
παιδια τ εχω με μια κοπελα αυτη θελει να προχωρησουμε δλδ να μ τραβηξει...αλλα εγω της λεω οχι γτ τον εχω 11 εκατοστα και επιπλεον δεν μ βγαινει εντελως τ κεφαλακι...τι να κανω δωστε συμβουλεσ...
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο προβλημα με κοπελα...
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 19:01 @Sex
οταν φιλιομαστε μπορω να τη χουφτωσω εκεινη την ωρα???μεσα απο τα ρουχα και τετοια?η θα με περασει για βλακα...
Πήγαινε στο θέμα: φιλιομαστε |