Μήνυμα στις 3/4/2011 στις 13:06 @Διάφορα
ναι...ειχαμε κανει κατι παρομοιο πριν 2 χρονια σε σιδερα ομως αντι για δεντρα...και εμεις στα 12 μας...ποσα παιδια ησασταν?? ποσο χρονο σας πηρε??
Πήγαινε στο θέμα: δεντροσπιτο
Μήνυμα στις 3/4/2011 στις 12:11 @Διάφορα
λοιπον παιδια σκεφτομαι με εναν φιλο μου να φτιαξουμε μονοι μας ενα δικο μας δεντροσπιτο...βασικα πιο πολυ σαν τσαρδακι το σκεφτομαι...ξερετε περιπου τι υλικα θα χρειαστουμε και ποσο κοστιζουνε?? εχετε δοκιμασει να κανετε κατι αναλογο?? Υ.Γ. ειμαστε 14 χρονων και στο επομενο τετραγωνο απο αυτο που μενουμε(μενουμε διπλα) ειναι ενα ρεμα...εκει θα το φτιαξουμε ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πήγαινε στο θέμα: δεντροσπιτο
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 15:04 @Διασκέδαση
ελα ρε παιδια κανεις??????????
Πήγαινε στο θέμα: πρωταπριλιατικη φαρσα σε σχολειο
Μήνυμα στις 30/3/2011 στις 22:52 @Διασκέδαση
λοιπον θα τα πω τσακα τσακα...μεθαυριο ειναι πρωταπριλια και ειμαι προεδρος της ταξης μου και θελω μια καλη(αν γινεται πρωτοτυπη)φαρσα για εναν δασκαλο ή και για πολλους...αλλα οχι πολυ επικυνδινη για τιμωρια....λιγη βοηθεια?
Πήγαινε στο θέμα: πρωταπριλιατικη φαρσα σε σχολειο
Μήνυμα στις 27/2/2011 στις 18:08 @Διάφορα
κανεις??????????? Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω στο ραντεβου?
Μήνυμα στις 27/2/2011 στις 16:22 @Διάφορα
παιδια σημερα εχω ραντεβου με ενα κοριτσι 1 χρονο μικροτερο απο εμενα!!! μαρεσει τρελα και της το εχω πει!!! εχει αγορι αλλα δεν τα πανε καθολου μα καθολου καλα!!! μου εχει πει οτι της αρεσω και οτι οταν χωρισουν θα γινει σχεση. θελει πολυ να τον χωρισει αλλα φοβαται πως να του το πει... τελως παντων οπως ειπα προηγουμενος εχουμε ραντεβου σημερα το απογευμα και θα περασω να την παρω απο το σπιτι της... τι να κανω? τι να πω? βοηθεια γρηγορα παιδια σας παρακαλω Υ.Γ.-> ειμαι 14 και ειναι 13!!!!! Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω στο ραντεβου?
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 23:06 @Διάφορα
η κυπρος μου πεφτει λιγο μακρια...οκ....θα το ξανασκεφτω...αλλα ειναι ο μονος τροπος που σκεφτομαι για να βγαλω λεφτα μετα το πουλημα(που εχω ηδη κανει και συνεχιζω να κανω)εχει κανεις αλλος καμια ιδεα??
Πήγαινε στο θέμα: μοιρασμα φυλλαδιων εργασια
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 16:57 @Διάφορα
κανειςςς?????? Πήγαινε στο θέμα: μοιρασμα φυλλαδιων εργασια |