Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 01:43 @Διάφορα
Ξερει κανεις κανενα καλο μαγαζι με ροζαρια(σταυρους)...και να εχει και ποικιλια. Γιατι ψαχνω για δωρο και η μερα πλησιαζει Πήγαινε στο θέμα: Ροζαριο
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 08:24 @Διάφορα
δεν παιζουν σημασια τα νουμερα ρε..αν σας αρεσει καποιος/καποια απλα προχωρατε
Πήγαινε στο θέμα: σχέση με μεγαλύτερη
Μήνυμα στις 15/2/2011 στις 18:49 @Διάφορα
Εμμ, αν εισαι ανηλικος θα πας με 1 κηδεμονα...και εγω τα ταττοο τα ξεκινησα στα 15 και πηγενα με τον πατερα μου
Πήγαινε στο θέμα: tattoo
Μήνυμα στις 15/2/2011 στις 15:07 @Διάφορα
Φίλε δεν υπάρχει γυναικείο σημείο για tattoo. Κάνε το όπου σου αρέσει μιας και θα το έχεις για πάντα πάνω σου. Πες να στο ξεπατικώσουν σε ότι σημείο σκέφτεσαι και δες που σου αρέσει περισσότερο Πήγαινε στο θέμα: tattoo
Μήνυμα στις 8/2/2011 στις 20:18 @Διάφορα
Δεν νομίζω να πάθω μόλυνση με χειρουργικό ατσάλι... Πειράζει μήπως που ειναι πολύ μεγάλο το σκουλαρήκι που θέλω να βάλω? Αν παίζει ρόλο τότε να περιμένω.. Πήγαινε στο θέμα: Ποσες μερες?
Μήνυμα στις 8/2/2011 στις 19:35 @Διάφορα
Κανείς δεν παθαίνει...και επειδή είναι χειρουργικό ατσάλι για αυτό σκέφτομαι να μην περιμένω έναν ολόκληρο μήνα...
Πήγαινε στο θέμα: Ποσες μερες?
Μήνυμα στις 8/2/2011 στις 19:08 @Διάφορα
Έκανα τρύπα στο αυτί, και μου είπε το τρομερό ότι πρέπει να βγάλω το σκουλαρήκι το αρχικό σε 1 μήνα τουλάχιστον...τόσο πολυ? Το σκουλαρήκι που θέλω να βάλω είναι απο surgical steel, έτσι λεέι στο κουτί του... όλοι οι φίλοι μου το είχαν κρατήσει 1 εβδομάδα το πολύ...και δεν είχαν πάθει τίποτα... Λέτε να το κρατήσω έναν μήνα?... Πήγαινε στο θέμα: Ποσες μερες?
Μήνυμα στις 6/2/2011 στις 12:59 @Διάφορα
Α εντάξει τότε...θα πάω σε μαγαζία με ταττοο μπας και βρω τίποτα αλλιώς μετά σε χειροποίητα..
Πήγαινε στο θέμα: Impalare Cross |