Μήνυμα στις 25/3/2011 στις 11:23 @Θ. Κλημεντίνη
Αφου λοιπον χωρισα γυρισα στα παλια...στο σχολειο ειναι μια κοπελα, παει 3η λυκειου εγω δευτερα, την γουσταρω σαν τρελος, δεν ξερω γιατι αλλα οταν βλεπω αυτο το προσωπακι της τρελενομαι. ΟΜΩΣ δεν ξερω τιποτα περαν του ονοματος, ουτε κοινους φιλους-γνωστους ουτε τιποτα...Τι να κανω,εχει λιγο καιρο που παιζω με ματιες, να παω κ να της πω: "Γεια με λενε...ξερεις εδω και πολυ καιρο μου αρεσεις κ αν θελεις να παμε για κανενα καφε να γνωριστουμε καλυτερα"
Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω μεγαλυτερη που δεν την ξερω
Μήνυμα στις 6/2/2011 στις 15:48 @Sex
πιεζει τα χειλη της πααααραπολυ στα δικα μου και ανοιγει το στομα της πολυ στη αρχη ουτε γλωσσα δεν εβαζε
Πήγαινε στο θέμα: Φιλαει χαλια...
Μήνυμα στις 6/2/2011 στις 02:00 @Sex
Δεν εχει πειρα με αγορια με αποτελεσμα οταν φιλιομαστε να βαριεμε απιστευτα ουτε γλωσσα δεν ξερει να βαζει...Να της το πω?
Πήγαινε στο θέμα: Φιλαει χαλια...
Μήνυμα στις 5/2/2011 στις 09:44 @Διάφορα
JOB και την CooL- Tommy G Πήγαινε στο θέμα: Πια κολωνια προτιματε???
Μήνυμα στις 5/2/2011 στις 09:41 @Θ. Κλημεντίνη
βγηκαμε εχθες το βραδυ...τα φτιαξαμε...μου ειπε οτι με γουσταρε 3 μηνες, πεσαν τα πρωτα φιλακια.αν και δεν εβαλε καθολου γλωσα(σπαστικα λιγο) τεσπα θα δουμε πως θα παει (πιστευω καλα)!!
Πήγαινε στο θέμα: Με γουσταρει 3 μηνες
Μήνυμα στις 4/2/2011 στις 17:56 @Θ. Κλημεντίνη
Για σας. Με λενε Γιαννη και ειμαι 16, παω 1η λυκειου στην κοζανη(μετακομισαμε φετος εκει) εγω στην αρχη δεν ηξερα κανεναν, μετα καμια βδομαδα μπηκα σε μια παρεα εκει γνωρισα μια κοπελα και αυτη 16 η οποια ουτε με κοιταγε,μιλαγαμε ελαχιστα και γενικα δεν ειχαμε καμια επαφη.Χθες ομως ηρθε μια φιλη της και μου λεει οτι με η ... με γουσταρει πολυ, αμα μου αρεσει και εμενα και τα σχετικα επισης ειπε οτι με γουσταρει εδω και 3 μηνες και το θεμα ειναι: φοβαμε οτι μπορει μπορει να μην με θελει απλα αλλα και να με εχει ερωτευτει και αν κανω κατι μαζι της και δεν τραβηξει να μην ξεκολαει
Πήγαινε στο θέμα: Με γουσταρει 3 μηνες |