Μήνυμα στις 28/6/2011 στις 03:50 @Sex
Απο έλληνες με τον χατζηγιαννη. απο ξένους με τον Ian somerhaider.
Πήγαινε στο θέμα: Ποιον ή Ποια θα θέλατε στο κρεβάτι σας;;
Μήνυμα στις 13/5/2011 στις 04:10 @Θ. Κλημεντίνη
κανεις ρε παιδια??
Πήγαινε στο θέμα: απο το φιλικο στο ερωτικο
Μήνυμα στις 11/5/2011 στις 03:26 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια! Θελω νας ρωτησω αν σας εχει τυχει να ερωτευθειται τον κολλητο/κολλητη σας και αν ναι του/ της μιλησατε γι'αυτα που νιωθεται? αν καποιοι απο σας τελικα καταλληξατε να ειστε με τον κολλητο/κολλητη σας στην αρχη πως το πηγατε το θεμα?το πηγατε αργα και σταθερα μεχρι να προσαρμοστητε στο καινουργιο ειδος σχεσησ που ειχατε ή το πηγατε νορμαλ? ειμαι σε τετοια περιπου φάση και θα ήθελα να παρω μερικες γνώμες. εθχαριστω εκ των πρωτερων!
Πήγαινε στο θέμα: απο το φιλικο στο ερωτικο
Μήνυμα στις 4/5/2011 στις 03:14 @Sex
κι εγω εχω νευρα αλλα μονο τη μερα που ειναι να μου ερθει η περιοδος. νευριαζω ευκολα και με το παραμικρο. μολις ομως δω οτι μου ηρθε τοτε ηρεμω.αβυσος αυτη η περιοδος! αβυσος! τουλαχιστον τα νευρακια μου ευτυχως κρατανε μονο γιαμια μερα. ενω ξερω κοπελες που εχουν νευρα ολες τις μερες της περιοδου... αυτο ειναι οτι χειροτερο
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση περι περιοδου
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 04:06 @Μηχανήματα
γεια σας. θα ηθελα τη βοηθεια σας. εχω μια φιλη που εχει vista και της βγαζουν αυτο το μυνημα << το στοιχειο εκτελεσιμο υπολογισμου μετρησεων αναλυσης αξιοπιστιας σταματησε να λειτουργει και εκλεισε.>> μπορει καποιοσ απο σας να βοηθησει? τι παει να πει αυτο? Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση για τα vista
Μήνυμα στις 20/4/2011 στις 02:34 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:παρακαλω δεν κανει τιποτα. εμεισ γιαυτο ειμαστε εδω. για να βοηθαμε οσο μπορουμε.Πήγαινε στο θέμα: αδεια
Μήνυμα στις 19/4/2011 στις 03:27 @Διάφορα
γεια σου. για την ανανεωση της αδειας κυκλοφοριας χρειαζεται ενα παραβολο των 7,50 ευρω απο την εφορια, να εχεις μαζι σου την ταυτοτητα σου και την ασφαλεια.
Πήγαινε στο θέμα: αδεια
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 03:02 @Διάφορα
trelara εγω εδω και 4 μηνες εχω αρχισει κι ακουω ειμαι καινουργια σε αυτο το ειδοσ και μπορω να πω οτι μ αρεσουν τα τραγουδια. τωρα αν ημουν πιο μικρη οπως ησουν κ εσυ τοτε, τοτε μαλλον ουτε κ εμενα θα μου πολυ αρεσαν. ευχαριστω παντως για την προταση σου να ακουσω τον ramon δεν τον ηξερα ουτε τον ειχα ακουστα να πω την αληθεια.
Πήγαινε στο θέμα: lowbap
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 02:54 @Διάφορα
απο φωνη ειναι πολυ καλη αλλα αυτο το εκεντρικο/ καρναβαλιστικο στυλ να μην ειχε και θα ηταν μια χαρα.
Πήγαινε στο θέμα: LADY gAgA
Μήνυμα στις 8/4/2011 στις 02:52 @Διάφορα
hotmail απο προσωπικης αποψης το θεωρω καλυτερο
Πήγαινε στο θέμα: Tι μορφή email έχετε και γιατί? |