Μήνυμα στις 31/8/2011 στις 17:59 @Διάφορα
ρε παιδια εχω μια περιεργια..ξερω ειναι χαζη αλλα θα θελα μια απαντηση.. το θεμα ειναι οτι δεν μου εχει κοπει το πετσακι και αναρωτιεμαι αν στο στρατο με βαλουν στις ΄΄ειδικες κατηγοριες΄΄..
Πήγαινε στο θέμα: πετσακι
Μήνυμα στις 24/3/2011 στις 14:25 @Sex
ποτε σε δωματιο..τουαλετα και παλι τουαλετα ετσι δεν θα χεις τον φοβο μην ερθει κανεις και σε πιασει στα πρασα.. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος.ερωτηση
Μήνυμα στις 18/3/2011 στις 15:21 @Sex
ολα οκ μαγκες ειμαι ξανα με ΄΄ανεβασμενο το ηθικο΄΄ :P
Πήγαινε στο θέμα: στυση
Μήνυμα στις 28/2/2011 στις 15:46 @Sex
εχω ενα προβλημα...εδω και περιπου δυο βδομαδες δεν εχω πλυρη στυση γιατι γινεται αυτο? μηπως πρεπει να ανυσηχω? Πήγαινε στο θέμα: στυση
Μήνυμα στις 2/2/2011 στις 15:20 @Sex
η αιμοραγια σταματαει απο μονη της ή πρεπει να κανουμε κατι εμεις?
Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 1/2/2011 στις 15:26 @Sex
δλδ οσοι το χουν μπορουν να κανουν κανονικα ερωτα γιατι ειχα ακουσει οτι πονας ( αλλα δεν θυμαμαι αν γινεται αυτο στη φιμωση γιαυτο ρωταω )
Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 15:08 @Sex
οταν λεμε φημωση εννουμε οτι δεν εχει κοπει το πετσακι? Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 28/1/2011 στις 14:23 @Sex
1ον.σας ευχαριστω ολους για τισ συμβουλες σας. 2ον.αναρωτιεμαι αν κανοντας sex ειναι ολα φυσιολογικα..εννοω θα υπαρχει καποιο προβλημα κατα τη διαρκεια που το κανεις γιατι εχω ακουσει οτι πονας αφανταστα..ισχυει κατι τετειο? Πήγαινε στο θέμα: Θελω μια απαντηση
Μήνυμα στις 25/1/2011 στις 13:57 @Sex
εχω πλεον ενηλικιωθει και το πετσακι δεν μου εχει κοπει ακομα..αναρωτιεμαι αν γινεται να κανω κατι για να το ''βοηθησω'' να κοπει
Μήνυμα στις 22/1/2011 στις 12:19 @Sex
παιδια ειμαιενας ενηλικας και δεν μου εχει κοπει ακομα το πετσακι..μπορω να κανω κατι απο μονος μου για να το ''βοηθησω'' να κοπει? Πήγαινε στο θέμα: Θελω μια απαντηση |