Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 18:34 @Sex
αν το δεις να μεγαλωνει ειναι καρκινος.αν μεινει ετσι οπως ειναι ειναι λιπος
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα στο πέος
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 18:29 @Sex
δηλαδη αν ειμαι σε στυση και ειμαι ορθιος το πεος μου ειναι σχεδον παραλληλο με το σωμα μου ενω κανονικα ειναι καθετα στο σωμα
Πήγαινε στο θέμα: γερνει παρα πολυ
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 18:23 @Sex
στην κατω μερια του πεους μου ειναι κατι σαν σωληνακι μαλακο(οχι σαν φλεβα,μεσα απο το δερμα) που εξεχει πολυ,περιπου 0,5-1 εκατοστο.ειναι τιποτα παραξενο οπως προστατης η σε ολους εξεχει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με το πεος
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 18:16 @Sex
Το πεος μου γερνει προς τα πανω τοσο που καποιες φορες οταν ειναι σε στυση ακουμπαει στην κοιλια μου.και οπως το κοιταζω εγω γερνει προς τα δεξεια 20 με 30 μοιρες.συμβαινει σε κανεναν κατι αντιστιχο και πως μπορω να το φτιαξω;
Πήγαινε στο θέμα: γερνει παρα πολυ
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 17:57 @Sex
γεια μελη του φτου. οσοι εχετε πηδηξει σε τι ηλικια το κανατε πρωτη φορα ,τι ηλικια ειχε αυτη που πηδηξατε και τι την ειχατε,φιλη,γκομενα,αλλο? Απαντηστε και κοριτσια αντιστιχα. Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 15/5/2011 στις 16:38 @Sex
ρε ειμαι 15 και απλα θελω να ρωτησω ποσοι το ξυριζετε κανονικα στην ηλικια μου;;;;;το χω ξυρισει καμια δυο φορες αλλα οχι εντελως.......... και κατι ακυρο,,εσεις ντρεπεστε να ειστε γυμνοι μπροστα σε φιλους σας αμα τυχει;;;;; πχ αν αλλαζετε Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 14/5/2011 στις 13:44 @Sex
(i)δεν ειναι αναγκη να τραβηξεις για να χυσεις,αλλιως δεν θα πηγαιναμε με γυναικες!!11111 (ii)σεξ με γυναικα ειναι να της το χονεις μεστο μουνί.... Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 4/5/2011 στις 17:18 @Sex
επιδει εχω ενα αγχος,οι περισσοτεροι σε ποια ηλικια το κανουν;και αν ξερετε και απο φιλους σας!
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 23:35 @Sex
Αν μπορειτε απαντηστε κιαλλοι ακομη κιαν κανετε το ηδιο,θελω να δω προς τα που κλινει η πλειοψηφεια,[και οχι ο καθενας με την μαλακια του,καποιοι εχουν αναγκη να ρωτησουν]
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος |