Μήνυμα στις 18/1/2011 στις 19:42 @Sex
Άμα κάποια κοπέλα έχει υποψίες ότι είναι έγκυος δεν χρειάζεται να περιμένει να εμφανιστούν συμπτώματα για να δει αν είναι η όχι... Καλύτερα να κάνει κάποιο τέστ εγκυμοσύνης για να έχει το κεφάλι της ήσυχο... Πήγαινε στο θέμα: Συμπτώματα εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 18/1/2011 στις 19:37 @Sex
Ε αφού βγήκε αρνητικό χαλάρωσε... Απ'το άγχος είναι, μην ανησυχείς όπου να 'ναι θα σου έρθει :) Πήγαινε στο θέμα: καθυστεριση
Μήνυμα στις 18/1/2011 στις 17:19 @Sex
Hsr19 η φιλη σου ειναι μεγαλο πουτανακι(εγω θα την εριχνα σφαλιαρα και θα την εσκιζα).. Μη μασας φιλε.Μικρος εισαι ακομα και θα μεγαλωσεις και εσυ και θα μεγαλωσει και αυτο.Τωρα να νιωθεις ανετα με τον εαυτο σου.Μονο αυτο;) Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι ότι θα με κοροϊδέψει αν το δει
Μήνυμα στις 18/1/2011 στις 17:08 @Sex
Αρχικα θα σου ελεγα να τραβας στο δωματιο βλεποντας τσοντα..ειναι πιο απολαυστικο.. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1)Αν φοβασαι τη μαμα και νομιζεις πως θα μπει στο δωματιο τοτε αναγκαστικα τουαλετα 2)χυνω οπου να ναι και μετα το πλενω στο νυπτηρα 3)Ε φυσιολογικο ειναι το σφηνακι αλλα οχι και παντα αναλογα το ποσες τραβας διαδοχικα ή τι καυλες εχεις ;) Πήγαινε στο θέμα: εκσπερματιση
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 10:38 @Sex
αυτο ειναι το θεμα ..δεν ξερω αν την ικανοποιω σεξουαλικως...
Πήγαινε στο θέμα: Τελειώνω πολύ γρήγορα
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 10:26 @Sex
Ειμαι 16 χρονων και την εχω 17,5cm και οταν το κανω με την κοπελα μου χυνω πολυ γρηγορα.(καθε τρια λεπτα).Ειμαι κοκορι??:P Υπαρχει προβλημα?,τραβαω και τρεις παχιες την ημερα.Με το κοριτσι μου ερχομαι τρεις φορες την εβδομαδα σε επαφη...φοβαμαι μην σταματησω να χυνω καποια μερα γτ και αυτη με εχει ξεζουμισει.
Πήγαινε στο θέμα: Τελειώνω πολύ γρήγορα
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 10:18 @Sex
κοβεται το πετσακι και μεγαλωνει το τσουτσουνακι σου..:P
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 10:16 @Sex
Φιλε και εγω εχω pc αλλα τα 21,3 εκατοστα μου δεν συμαζευονται ευκολα...την κανω κομπους
Πήγαινε στο θέμα: Αναπτυξη πεους |