Μήνυμα στις 6/4/2012 στις 16:54 @Sex
Eγώ δεν θελω να εχω ουτε μια τριχα. Γι αυτο κανω χαλαουα καθε 2 εβδομαδες. Οταν δεν προλαβαινω ξυριζομαι καθε 3 μερες για να μην εχω τριχες. Οι αντρες θελω να εχουν λιγες τριχες ομως.. οχι θαμνος αλλα ουτε και τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: καθε ποτε ξυριζετε το εφηβαιο σας?
Μήνυμα στις 26/3/2012 στις 18:10 @Διάφορα
Από τον ηλεκτρονικο τομεα του επαλ μπορεις να μπεις Α.Ε.Ν ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ. Για περισσοτερες πληροφοριες ψαξε στο google. Κανε αναζητηση για "σχολες και τμηματα εισαγωγης αποφοιτων επαλ"
Πήγαινε στο θέμα: λυκειο η επαλ
Μήνυμα στις 26/3/2012 στις 17:46 @Διάφορα
Πείτε τις εμπειρίες σας από την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη μέρα στη σχολή
Μήνυμα στις 9/3/2012 στις 18:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου. και εγω ετσι ακριβως ειμαι. Δεν μου αρεσουν καθολου τα πολλα φιλια αγκαλιες ρομαντισμοι και τετοια.. Ξενερωνω απιστευτα. Προτιμω λιγο πιο αγρια πραγματα του στυλ να με κολλανε σε τοιχους να με δαγκωνουν κλπ. οταν λοιπον ο αλλος ειναι του ρομαντικου προτιμω να μη γινεται συχνα κατι για να μην εκνευριζομαι που ειναι ετσι.. το γεγονος οτι σου τραβαει τα μαλλια και της αρεσει οταν τη χουφτωνεις ισως σημαινει οτι σε θελει λιγο πιο "αγριο"Πήγαινε στο θέμα: Ξενερωνει με τα φιλια και αγκαλιες!?
Μήνυμα στις 26/4/2011 στις 13:15 @Sex
Ναί, καταλαβα. Σε ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Καταπίνεις ή φτύνεις
Μήνυμα στις 19/4/2011 στις 15:45 @Sex
Αν φορας μικρότερο σουτιέν φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο..
Πήγαινε στο θέμα: Το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 01:52 @Sex
Ααα ναί πριν χύσει εννοώ.. Εκείνη την ώρα προφανώς και είναι μεσα στόμσ μου.
Πήγαινε στο θέμα: Καταπίνεις ή φτύνεις
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 01:50 @Sex
Ναί ήρθα σε οργασμο. Και ναί έγινε σε τρείς διαφορετικές μέρες και δεν ήταν και πολύ κοντά η μία στην άλλη. Υπήρχε τρελή χημεία αλλά μόνο τη μία φορά πήγαμε και σε δεύτερο γυρο
Πήγαινε στο θέμα: Φιλικο σεξ!
Μήνυμα στις 15/4/2011 στις 16:04 @Sex
Εννοώ με ανάβει η ανάσα του το βλέμμα του, η φωνή του εκείνη τη στιγμή. Με λίγα λόγια με ερεθίζει να βλέπω την ηδονή ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.. Τώρα για να σου πω την αλήθεια στο τέλος δεν χρησημοποιώ χέρια αλλά το βγάζω λίγο από το στόμα μου για να πάρω μεγάλη ανάσα.. Βέβαια τώρα που μου το είπες θα προσπαθήσω να μην το κάνω.
Πήγαινε στο θέμα: Καταπίνεις ή φτύνεις |