Μήνυμα στις 6/5/2011 στις 17:58 @Sex
και εγω οταν το εκανα πρωτη φορα εωγαζα αιματακι για 3 μερεσ πολυ λιγο αλλα ειναι επειδη εσπασε ο υμενας μην αγχωνεσαι ρε κοπελια συμβαινει σε ολες την πρωτη φορα να ειμαστε τρομοκρατημενες και εγω καπως ετσι ημουν
Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχια εγκυμοσυνης [ : . ( ]
Μήνυμα στις 26/2/2011 στις 15:50 @Διάφορα
με νευριαζουν ρε γαμωτο...1 φορα την βδομαδα βγαινω καθε σαββατο..τουλαχιστον 12-1 δν ζηταω μεχρι 3-4 νταξει... Πήγαινε στο θέμα: ωραριο εξοδων
Μήνυμα στις 26/2/2011 στις 14:06 @Διάφορα
ρε παιδιααα ειμαι 3η λυκειου και με αφηνουν εξω μεχρι τις 11 ελεος πφφ τι να κανωω? δεν την παλευω...ολο δικαιολογιες βρισκω να φευγω απο την παρεα νωρις Πήγαινε στο θέμα: ωραριο εξοδων
Μήνυμα στις 12/2/2011 στις 21:29 @Sex
χαλαρωσεεε...και εγω το εχω παθει... ο κυκλος της κοπελας αλλαζει... μπορει.να.ειναι σταθερος.για.ενα.διαστημα. αλλα.μετα.καποια.στιγμι.μπορει.και. να.αλλαξει... αφου.δν.τελειωσες.μεσα.της. τοτε.δεν.υπαρχει. καποιο.προβλημα... το.οτι.αργησε.λιγο.δεν. παει.να.πει. κατι.σε.ολες. συμβαινειι...
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση περιοδου
Μήνυμα στις 23/1/2011 στις 12:04 @Sex
βασικα πες του οτι θες χρονο δεν χρειαζεται να σε πιεζει για κατι που δεν εισαι σιγουρι οτι το θες....τα χετε πολυ καιρο? αμα σε θελει μονο γι αυτο καλυτερα να τον χωρισεις.... κανονικα πρεπει να σε περιμενει οσο θελεις δεν μπορει να σε πιεζει Πήγαινε στο θέμα: προβλιμα με την σχεσι μου
Μήνυμα στις 18/1/2011 στις 17:21 @Sex
εκανα το τεστακι και βγηκε αρνητικο.. τεσπα τι να πω δν καταλαβαινω γιατι εχω καθυστερηση Πήγαινε στο θέμα: καθυστεριση
Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 19:33 @Sex
μαλλον θα το κανω..αλλα δεν μπορω να καταλαβωωω δεν τ καναμε καμια φορα χωρις προφυλακτικοο...πως γινεται να ειμαιι? φοβαμαι ομως επειδη εχω καθυστερησηηη...
Πήγαινε στο θέμα: καθυστεριση
Μήνυμα στις 16/1/2011 στις 22:03 @Sex
μην αγχωνεσαι...δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι...μπορει επειδη φοβαται να εχει παραισθηση οτι η κοιλια της ειναι φουσκωμενη...μν αγχωνεσαι..αμα δεν εχει καθυστερηση δεν παιζει αυτο που λες....καλα αποτελεσματα..αν και μια χαρα θα ειναι....και στειλε αυριο να μας πεις τι εγινε
Πήγαινε στο θέμα: εγκυος
Μήνυμα στις 16/1/2011 στις 11:36 @Sex
ναι οκ αλλα δεν θελω να φτασω σε αυτο το σημειο...
Πήγαινε στο θέμα: καθυστεριση
Μήνυμα στις 16/1/2011 στις 10:59 @Sex
δεν παιζειι...αν αδιαθετισε ολα καλα...οταν εισαι εγκυος δεν αδιαθετεις καθολου 9 μηνες...αμα θες μπορεις να παρεις ενα ποτηρακι απο το φαρμακειο να το γεμισει με ουρα το πρωι και να το πατε σσε ενα μικροβιολογικο αλλα να πεις για τι εξεταση το θελετε... εγω που δεν εχω αδιαθετισει σχεδον μια βδομαδα φοβαμαι πιο πολυ οποτε ηρεμισε δεν παιζει αυτο που λες Πήγαινε στο θέμα: εγκυος |