Μήνυμα στις 17/1/2011 στις 21:54 @Θ. Κλημεντίνη
κοιταξε μην το παιξεις και πολυ φιλικα γιατι μπορει να σε δει σαν φιλο και εκει μαγκα μου την πατησες απλως ρε αρχαγγελε με την ωρα θα της κεντρισει το ενδιαφερον και με την προυποθεση οτι δεν θα μεινει μονο εκει παντως και εγω το ιδιο προβλημα εχω..δεν εχω κολλησει αλλα ενας γνωστος μου την ξερει και δεν της λεει να βγουμε ελεος εχει φαει φαπα αστα να πανε...ααα μαθε και τι της αρεσει εμπα και στο fb της αμα εχει και δες πως ειναι ο χαρακτηρας της και μετα ολα ειναι στρωτα αρκει να κανεις την καταλληλη κινηση την σωστη στιγμη καλη επιτυχια φιλε μου!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: μου αρέσει πολύ αλλα δν ξέρω τι να κάνω
Μήνυμα στις 16/1/2011 στις 16:23 @Διασκέδαση
τους εβραιους του καιγανε αν ξερετε ειναι τωρα ενας εβραιος και λεει στον λεοφωρειατζη εχω 50 ξαδελφια και θελουμε ολοι να παμε απο την αθηνα στην θεσσαλονικη αλλα να παμε μεσα απο τα λιβαδια πανε την αλλη εβδομαδα την εκδρομη τους και ξαφνικα σκαει το λαστιχο μεσα σε κατι χωραφια κατεβαινει ο λεοφωρειατζης βρησκει μια γρια και της λεει σε παρακαλαω βοηθησε εχω ενα λεοφωρειο με 50 εβραιους σε παρακαλω βοηθησε με εεε τι να κανω και εγω παιδακι μου ενα φουρνακι εχω ολο κι ολο Σημείωση moderator: Εάν είχαν κάψει τους γονείς και τους παππούδες σου θα έγραφες αυτές τις μαλακίες; Banned για το ρατσιστικότατο μήνυμα και το ηλίθιο αυτό θέμα γίνεται locked. Πήγαινε στο θέμα: ανέκδοτα
Μήνυμα στις 15/1/2011 στις 23:22 @Διάφορα
χαχαχαχ ρεμπετικο λεει χαχαχα
Πήγαινε στο θέμα: Πως λεγεται αυτο το τραγουδι.. (Dance)
Μήνυμα στις 15/1/2011 στις 23:19 @Sex
αυτο ειναι ενα σοβαρο προβλημα...συζητησε το με το αγορι σου αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο ειχες περιοδο οταν αυτο εγινε?γτ αμα ειχες λογικο το αιμα
Πήγαινε στο θέμα: τι γίνεται άμα γρατζουνιστεί ο υμένας?
Μήνυμα στις 15/1/2011 στις 22:01 @Sex
κοιταξε εαν το θελει και αυτος που πιστευω οχι... θα ηταν καλυτερα τα πραματα οχι αλλα και εκτος απο αυτο υπαρχουν οδυνηρες επιπτωσεις για την κοπελα προβληματα στην μητρα και ισως να μην μπορεσε να ζησει το ονειρο της μητροτητας..αυτο με το νησι δεν ισχυει νομιζω φιλε γιατι και αλλες κοπελες εχουν υποστει αναλογες συνθηκες και δεν ειναι τοσο σκατα μπορει η κοινωνια να ειναι σκαρτη αλλα δεν θα γινει ποτε καλυτερη αμα συνεχισουμε να ειμαστε και εμεις σκαρτοι τουλαχιστον ετσι θελω να ελπιζω και οχι να παω να ζησω σε μια αλλη χωρα εδω γεννηθηκα και εδω θελω να πεθανω
Πήγαινε στο θέμα: Εαν η κοπελα σου μεινει εγκυος τι κανεις?
Μήνυμα στις 15/1/2011 στις 19:23 @Sex
καταρχην δεν ειναι για μενα αυτο το θεμα αλλα για μια φιλη μου εγω απλως της ειπα να το κρατησει αλλα εκεινη φοβαται να το πει στο αγορι της και σκεφτεται την εκτρωση..αθλιο γεγονος αυτο και ειδικα αυτος
Μήνυμα στις 15/1/2011 στις 18:44 @Sex
σιγα δεν πειραζει παντως μια κοπελα που ειναι σε αυτην την κατασταση ναι και εγω πιστευω πως πρεπει να ζησει λιγο την ζωη της και πολυ λιγοι αντρες θα εμεναν με την κοπελα που εχει παιδι στα 17 και ποσο θα αποκοπει απο την υπολοιπη οπως ειπες σαπια κοινωνια
Μήνυμα στις 15/1/2011 στις 17:10 @Sex
εγω ειμαι 16 στα 17 και μου ειναι 10 ποντους πεσμενη και 4 εκατοστα παχος και οταν ειναι σηκωμενη ειναι 16 εκατοστα και 5 ποντους και οταν ειναι με παρτενερ ειναι 17-18 στο περιπου ε!
Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 15/1/2011 στις 16:54 @Sex
οταν η κοπελα ειναι εγκυος και ειναι σε σχετικα μικρη ηλικια στα 17 τι ειναι προτιμοτερο να κανει να το κρατησει ή να κανει εκτρωση?
Μήνυμα στις 15/1/2011 στις 16:49 @Sex
συμφωνω με τον φιλο απο πανω παιζει ρολο και το αγχος αλλα παρε ενα test για να εισαι σιγουρη η πηγαινε μαζι με τον αγορι σου και συμβουλεψου εαν ιατρο..
Πήγαινε στο θέμα: καθυστεριση |