Μήνυμα στις 5/12/2013 στις 22:50 @Sex
λυπησου τα ματια μας ρε φιλε .... ελεος ....
Πήγαινε στο θέμα: πος να προχορισο
Μήνυμα στις 12/11/2013 στις 22:56 @Sex
Δεν καταλαβα λεξη ...
Πήγαινε στο θέμα: O kollitis mou mou thn peftei kai thn pef
Μήνυμα στις 12/11/2013 στις 22:54 @Sex
......
Πήγαινε στο θέμα: O kollitis mou mou thn peftei kai thn pef
Μήνυμα στις 21/3/2013 στις 23:47 @Sex
αν σ`αγαπαει και σε θελει πραγματικα,θα περιμενει μεχρι να νιωσεις ετοιμη... αν οχι,αστον να φυγει (αν μονο αυτο θελει απο εσενα)... υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες... μην κανεις κατι που δε θελεις ,μονο και μονο επειδη σε πιεζει... ή "παρθενια" σε σας τα κοριτσια ειναι κατι πολυτιμο ... μην το χαραμισεις μονο και μονο γιατι πιεζεσαι απο καποιον που ισως θελει μονο αυτο απο εσενα... ;)
Πήγαινε στο θέμα: πως μπορω να σπασω την παρθενια μου??????
Μήνυμα στις 18/2/2013 στις 00:10 @Sex
δε γινεται φιλε μου..... και ποιος ο λογος? εγω γουσταρω που καθε πρωι και οποτε δω κανα "καλο μωρο" ο "λεβιες" ξυπναει και πρεπει να αλλαζω ταχυτητες ;)
Πήγαινε στο θέμα: Χύσιμο?χωρις να το θελω
Μήνυμα στις 17/2/2013 στις 22:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν ειναι τιποτα φιλε μου,μην ανυσηχεις.... ολοι οι αντρες το παθαινουν....ειναι τα λεγομενα προσπερματικα υγρα (διαφανα - κολλωδη στην υφη).. οταν εισαι για καποια λεπτα πανω στην καυλα σου,βγαινουν αυτα τα υγρα (κι ας μην αυνανιστεις)... δεν ειναι χυσιμο αυτο.... ειναι μια λειτουργια του οργανισμου μας που καταλαβαινει πως ειναι στιγμη που θα κανουμε σεξ,και βγαζει αυτα τα υγρα ωστε να "καθαρισει" την τρυπα του πεους,για να βγει πιο υγειες το σπερμα κατα την εκσπερματωση... ΟΛΟΙ το παθαινουν.... δεν ειναι τιποτα ;)Πήγαινε στο θέμα: Χύσιμο?χωρις να το θελω
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 09:09 @Sex
torondo βλεπω το ban να σου ερχεται ουρανοκατεβατο.....
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 29/10/2012 στις 23:43 @Sex
+1 στην πεταλουδιτσα.... Πήγαινε στο θέμα: το πουλι του αγοριου μου-φιλες μου
Μήνυμα στις 27/9/2012 στις 23:20 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ΟΧΙ ρε παιδια αμεσως να παρει το χαπι της επομενης μερας.... δεν ειναι καραμελα..καταλαβετε το επιτελους..... με τα προσπερματικα υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα εγκυμοσυνης.... αλλα ειναι πολυ μικρη οπως λενε τοσοι και τοσοι εδω μεσα..... και αλλη φορα φιλε,φορα το ,το ερμο το προφυλακτικο.... δεν ειναι να "παιζεις" με τετοια πραγματα.... 1002 μπορει να συμβουν..οχι μονο εγκυμοσυνη...υπαρχουν και τα ΣΜΝ.....Πήγαινε στο θέμα: ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Μήνυμα στις 3/9/2012 στις 22:49 @Sex
ενταξει ρε φιλε,κι εσυ τον ρωτας απ`το φεηςμπουκ???? κι εγω να ημουν δε θα σου απαντουσα,γιατι θα πονηρευομουν οτι εισαι με φιλους σου και σπατε πλακα με εμενα,ή οτι αργοτερα θα το εδειχνες σε αλλους (οτι κι αν σου απαντουσα) και ισως γινομουν περιγελος..... αν θες σωνει και καλα να μαθεις,ρωτησε τον απο κοντα.......
Πήγαινε στο θέμα: Μηπως με παρεξήγησε? |