Μήνυμα στις 10/1/2011 στις 16:08 @Θ. Κλημεντίνη
Χώρισα με την κοπέλα. Νομίζω πως είναι καλύτερα έτσι. ΥΓ. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν Πήγαινε στο θέμα: Συγχωρώ ή όχι?
Μήνυμα στις 10/1/2011 στις 03:43 @Θ. Κλημεντίνη
Όπως είπα και πρίν μου το είπε ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ότι έγινε αυτό με τον άλλον..
Την πρόσβαλλα, μετά της ζήτησα συγγνώμη αλλά έδειξε να μην της αρκεί..μετά της έστειλα το μήνυμα που τελείωνε "χάρηκα που σε γνώρισα" αλλά το μετάνιωσα και της είπα ότι μου λείπει ακόμα και θέλω να τη δω..Και αυτή μου είπε ότι και αυτή ήθελε να με δει αλλά μετά από αυτό που της είπα έχω πέσει..Τελος πάντων καπου εκεί το λήξαμε..Την άλλη μέρα δεν της είπα τίποτα για να ηρεμήσουμε και οι δυο μας.. Και χθες (πλεον) μου ζήτησε να βρεθούμε και είπαμε αυτά που γράφω παραπάνω
Ναι όλοι κάνουμε λάθη..αλλά μετανιώνουμε γι'αυτά..αυτή δε μετάνιωσε Για να συνοψίσω κάποια πράγματα, αν έκανα αυτό που λέει η καρδιά μου θα ήμασταν και πάλι μαζί. Απλά: 1) Με πείραξε πάρα πολύ το ότι φασώθηκε μια μέρα αφότου τα χαλάσαμε 2) Με χαλάει τό ότι δεν το έχει μετανιώσει. Είναι σαν να μου λέει ότι και το χρόνο πίσω να πήγαινα, το ίδιο θα έκανα. Αλλά μου είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο αν ήμασταν μαζί. 3)Δεν είδα την προσπάθεια που θα ήθελα για να με πείσει.. Μου είπε απλά ότι έγινε και τώρα δεν αλλάζει 4) Όπως είπα η διάθεσή της πάει με τις ώρες..βασικά με τα λεπτά..μην το συνεχίσω μέρχι τα picoseconds :P ..Μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να τσατιστεί με ασήμαντο λόγο..Οπότε φοβάμαι ότι αν τελικά είμαστε και πάλι μαζί, μπορεί αύριο μεθαύριο να την πειράξει το x,y,z πράγμα και να βγω και μαλάκας από πάνω. Πήγαινε στο θέμα: Συγχωρώ ή όχι?
Μήνυμα στις 10/1/2011 στις 00:08 @Θ. Κλημεντίνη
Δυστυχώς απ'το pc δεν μπορώ να σας εξηγήσω με λεπτομέρεια την όλη κατάσταση.. Την συγγνώμη την ζήτησα 10 λεπτά αφότου την προσβαλλα.. Αρα όταν φασώθηκε της είχα ήδη ζητήσει.. Και ότι φασώθηκε μου το είπε όταν είχαμε συζητήσει όλα τα υπόλοιπα θέματα και ήμασταν σχεδόν έτοιμοι να φύγουμε..
Πήγαινε στο θέμα: Συγχωρώ ή όχι?
Μήνυμα στις 9/1/2011 στις 23:43 @Θ. Κλημεντίνη
Ισως να μην το τόνισα όσο έπρεπε αλλά σύμφωνα με αυτήν ήμασταν χωρισμενοι όταν έγινε αυτό.. Και σας είπα..είναι ειλικρινής μέχρι αηδίας.. το αποκλείω να είπε ψέμματα.. edit: panagiotiC δεν το ειχα δει το ποστ σου οταν εγραφα..Το θέμα είναι ότι όταν χωρίσαμε έφταιγα εγώ και την πρόσβαλλα αρκετά..Όσο για το τι θα κάνω δεν έχω αποφασίσει.. Αλλά γιατί δεν έχει σημασία το ότι είχαμε χωρίσει? Το χειρότερο θα ήταν να είχε γίνει όσο ήμασταν μαζι. Πήγαινε στο θέμα: Συγχωρώ ή όχι?
Μήνυμα στις 9/1/2011 στις 23:32 @Θ. Κλημεντίνη
Παρά τα πολλά μειονεκτήματα είναι απόλυτα ειλικρινής..Και μου το'χει δείξει σε πολλές περιπτώσεις.. Να σημειώσω ότι το προηγούμενο βραδυ την είχα δει με αυτόν σε μια παρέα και όταν τη ρώτησα σήμερα μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να μου πει οτιδήποτε τη ρωτήσω. Και παρόλο που της είπα (αφού με ρώτησε) ότι θα με πείραζε πολύ αν είχε γίνει κάτι με αυτόν, μου είπε ότι έγινε κάτι μεταξύ τους Πήγαινε στο θέμα: Συγχωρώ ή όχι?
Μήνυμα στις 9/1/2011 στις 23:22 @Θ. Κλημεντίνη
Μου είπε ότι αν ήθελε να μου την σπάσει θα την είχα δει να φασώνεται
Πήγαινε στο θέμα: Συγχωρώ ή όχι?
Μήνυμα στις 9/1/2011 στις 23:03 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά. Ας μπω κατευθείαν στο θέμα. Είμαι 18 χρονών.Τα έχω με μια κοπέλα και το σαββατοκύριακο μαλώσαμε. Εγώ την πρόσβαλλα και απ'ότι κατάλαβα όταν ξαναμιλήσαμε την πείραξε πολύ περισσότερο απ'ότι περίμενα.. Αυτή θεώρησε ότι τα χαλάσαμε γιατί σ'ένα μήνυμα της είπα "χάρηκα που σε γνώρισα" , παρόλο που μετά της ζήτησα συγγνώμη για ό,τι είχα πει.. Εγώ νόμιζα ότι απλά μαλώσαμε αλλά δεν είχαμε τελειώσει. Σήμερα μου ζήτησε να βρεθούμε να μιλήσουμε. Στο τέλος της συζήτησης μου είπε ότι την προηγούμενη μέρα φασώθηκε με έναν πρώην της και ότι δεν το έχει μετανιώσει.. Αλλά παρ'όλα αυτά δεν νιώθει τίποτα γι'αυτόν και εφόσον τα είχε χαλάσει μαζί μου, απλά έγινε.. Παρ'όλα αυτά λέει ότι της αρέσω και εξακολουθεί να θέλει να είναι μαζί μου.. ΥΓ1. Παραδέχτηκε ότι ειναι κυκλοθυμική και μου ζήτησε απλά να το δεχτώ. ΥΓ2. Συμφωνείτε με αυτό που είπε ότι τα είχαμε χαλάσει και γι'αυτό και έκανε ό,τι έκανε με τον τύπο? Γιατί εγώ νιώθω ότι έχουν ήδη φυτρώσει στο κεφάλι μου.. Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένος.. Αν τουλάχιστον το είχε μετανιώσει και δεν είχε αυτήν την κυκλοθυμική συμπεριφορά που δημιουργεί τόσο συχνά παρεξηγήσεις θα την είχα συγχωρέσει. Εσείς τι λέτε? Πήγαινε στο θέμα: Συγχωρώ ή όχι? |