Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 23:18 @Sex
Και εγώ τελείως ξυρισμένη 15 εκατοστά και είμαι 22 ετών.
Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 23:15 @Sex
Φαίνεσαι να σε έχουν πάρει πολλές φορές από πίσω έτσι όπως τα λες... ;) Πήγαινε στο θέμα: Στα 4??
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 13:28 @Sex
Εννοείται!!!!! Ερεθίζομαι γερά και μόνο να τα σκέφτομαι. Πατουσίτσες, άσπρες κάλτσες, γόβες, μπότες, αθλητικά παπούτσια και πέδιλα με τακούνι..
Πήγαινε στο θέμα: Ποδια γυναικων
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 13:25 @Sex
Και εγώ επίσης ότι τη γαμάω πάνω στο θρανείο ή στην τουαλέτα στο σχολείο και εκείνη φοράει μόνο καλτσούλες άσπρες μέχρι το γόνατο και αθλητικά παπουτσάκια... μμμ... :P
Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωσεις (για αγορια)
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 11:39 @Sex
Ότι την παίρνω ταυτόχρονα με έναν φίλο μου...
Πήγαινε στο θέμα: Φαντασιωσεις (για αγορια)
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 10:38 @Sex
Κατά βάθος όλα τα κορίτσια αυτό θέλουν.. Πήγαινε στο θέμα: Όταν σε προκαλούν
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 22:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πιστεύω σε υπερκαλύπτει ε;http://www.avert.org/age-of-consent.htm Πήγαινε στο θέμα: site
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 22:49 @Sex
Στα 4 αλλά να μπαίνει μπροστά, γιατί πίσω δεν θέλει η κοπάλα μου.. Πήγαινε στο θέμα: Στα 4??
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 22:28 @Sex
Γεια σας, είμαι 22, τα έχω με μία κοπέλα εδώ και 3 χρόνια, αλλά έχουμε δοκιμάσει στο κρεβάτι μόνο την "κανονική" στάση. Δοκιμάσαμε μία φορά να το κάνουμε στα 4, αλλά δεν μπορούσα να τις την βάλω :S Μου έλεγε ότι πονάει και δεν μπορούσαμε να βρούμε και την κατάλληλη θέση... Φταίει μήπως το γεγονός ότι όταν ερεθίζομαι, το πέος μου γίνεται πολύ σκληρό και άκαμπτο και έτσι δεν μπορώ να της το βάλω; Για το ίδιο λόγω δεν έχουμε κάνει και άλλες στάσεις που μας αρέσουν, όπως στα όρθια και στα πλάγια... Plz help!!
Πήγαινε στο θέμα: Στα 4??
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 22:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Στα 18, χωρίς πλάκα...
Τεράστιο, ειδικά για την ηλικία σου ;) Πήγαινε στο θέμα: Θελω να κάνω Σεξ |