Μήνυμα στις 20/2/2011 στις 23:10 @Διάφορα
δοκιμασε κολονια εγω αυτο ειχα κανει μια φορα αφου περιεχει κ οινοπνεθμα σε μικροτερο βαθμο και μυριζει ωραια.
Πήγαινε στο θέμα: After shave
Μήνυμα στις 8/1/2011 στις 03:15 @Sex
ρε σεις σορυ που κολαω σε αλλο ποστ αλλα εχω και εγω μια απορια κ δν θελω ν ανοιξω καινουργιο θεμα...μπορει καποιος να χρησιμοποιησει τ ιδιο ξυραφακι η ξυριστικη μηχανη με αυτο που ξυριζεται στο προσωπο η πρεπει ν παρει αλλο?
Πήγαινε στο θέμα: Διαφορες συμβουλες για το ξυρισμα
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 14:21 @Sex
παιδια σας ευχαριστω ολους για τισ απαντησεις σας
Πήγαινε στο θέμα: θεμα με το πεος μου(τι πρωτοτυπο)
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 02:35 @Sex
λοιπον παιδια πριν μπω στο θεμα θελω να σας πω οτι εχω διαβασει οτι ποστ εχει πεσει κ επδη ειμαι λγο απελπισμενος ηθελα να σας πω και την περιπτωση μου...το προβλημα μου ειναι οτι στα 14 καταλαβα οτι το πετσακι πρεπει να κατεβαινει κ τ δικο μου δεν ηταν τ φυσιολογικο παρολο π ο παιδιατρος μου απο μικρο ελεγε στους γονεις μου οτι δεν εχω καποιο προβλημα...ετσι πριν κανα εκσαμηνο ρωτησα τον πατερα μου αν χρειαζεται ν κανω περιτομη κ εκεινος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται κ οτι θα κατεβει με την πορεια...παρολα αυτα το πετσακι κατεβαινει λγο αλλα δεν φτανει καν στο σημειο οπου το κεφαλακι εχει κατι σαν διογκομενη γραμμη(ελπιζω να καταλαβατε)..επσης ειδα κ απο αλλα ποστ οτι το κεφαλακι δεν πρεπει ν ποναει οταν ερχεται σε επαφη με κατι οταν το πετσακι ειναι κατεβασμενο σε αντιθεση με το δικο μου οπου οταν ειναι σε στυση οταν ακουπαω κατι στην κορυφη(εκει που κατεβαινει λιγο) να με ποναει!!!τ καταλαβενω οτι ειμαι λιγο κουραστικος αλλα εχω μελαγχολησει γτ απο οσα μ εχουν πει οι φιλοι μου κατα την διαρκεια του σεξ εγω δεν μπορω να κανω κανενα κ εχω ψιλοφρικαρει!!τι μπορει ν εχω??κ χρειαζεται γιατρο η θα φτιαξει μονο του?
Πήγαινε στο θέμα: θεμα με το πεος μου(τι πρωτοτυπο) |