Μήνυμα στις 25/4/2011 στις 14:59 @Flame
(ζητω συγνωμη απο τον moderator αλλα θελω να υπερασπιστω την πιστη μου και τα πιστευω μου)Ρε παναγιωταρα...βρε αγορι μου καλο...γιατι εισαι τοσο αντιθετοσ γα*ω την πο***ανα μου...αι σιχτιρ πια μου εχεις πριξει τα α**ιδια...αιντε ηρεμησε επιτελους...ο χριστος ηταν αυτος γιατι η ημερομηνια συμφωνει με την ημερομηνια θανατου του ιησου
Πήγαινε στο θέμα: Η ΝΑΣΑ ανέλυσε τα αποτυπώματα του Χριστού
Μήνυμα στις 25/4/2011 στις 14:52 @Sex
Φιλαρακι voodooman δεν νομιζω...οι πιθανοτιτες να πιασει παιδι ειναι αναμεσα στο 3-4 %...αλλα μην ξεχνατε το προφυλακτικο γιατι το χαπι δεν σε προστατευει και απο τισ αρρωστιες
Πήγαινε στο θέμα: Θεραπεια.
Μήνυμα στις 25/4/2011 στις 14:46 @Θ. Κλημεντίνη
Κατι αλλο για να μην ανοιξω νεο θεμα.η φαβοριτα στα αγορια σας αρεσει κοριτσια?(φισικη οχι απο τ μαλι)
Πήγαινε στο θέμα: ανδρικα hairstyle
Μήνυμα στις 24/4/2011 στις 23:02 @Sex
Δεν ειναι ευλογημενο απο τον θεο ρε...
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και νηστια
Μήνυμα στις 24/4/2011 στις 22:59 @Διάφορα
Εσυ τι κανεις τωρα...τον νταη του φορουμ?τραβα παραπερα ρε...
Πήγαινε στο θέμα: περί θρησκείας
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 21:19 @Sex
Συμφωνω με τον τορος λοκος ..εμ το κανεις με τον κολλητο σου το κανεις και μ.σαββατο...ελεος ρε μεγαλε...τσπα οτι και να σου πουμε εσυ θα το κανεις οποτε...
Πήγαινε στο θέμα: σεξ μ.σαββατο
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 20:49 @Διάφορα
Κοιτα το να νηστευεις ειναι μια κινηση αυτοσυγκρατησης...ακου αυτα που σου λεει η μανα σου..δεν μπορει να ειναι τρελη και να στα λεει...το καλο σου θελει..εισαι σε δυσκολη ηληκια οκ...εγω ειμαι μικροτερος αλλα ξερω απο τον ξαδερφο μου...ακου τη και λιγο και θα δεις οτι θα νιωσεις καλυτερα...μην εισαι μονοπλευρη αααα.και ο ανθρωπος να το θυμασαι οτι ποτε χωρις ανωθεν βοηθειες δεν καταφερε τιποτα Πήγαινε στο θέμα: περί θρησκείας
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 00:32 @Sex
Οχι ρε παιδια..μην το παραχεσουμε...μεγαλη παρασκευη...ελος..οχι απο την κυριακη και μετα και να ξερεις οτι αν εξομολογεισαι να το πεις σαν αμαρτια...μου εχει πει ιερεας πολυ καλος
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και νηστια
Μήνυμα στις 22/4/2011 στις 14:37 @Διάφορα
Τι μεγεθος ενωεις περιπου ρε φιλε?πουρο?
Πήγαινε στο θέμα: ΤΣΙΓΑΡΑ
Μήνυμα στις 21/4/2011 στις 23:37 @Διάφορα
metal angel σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου...μιλουσαμε κανονικα στο τηλεφωνο κλπ καθε βραδυ κ μ ειπε χθεσ οτι τ εχει μ εναν γ να δει τι θα κανω...τ καταλαβα και της ειπα οτι την αγαπαω κ να μν φυγει κλπ...αλλα μετα απο λιγο μ μιλαει ενας κ μ λεει αν τ εχει μ την κοπελα...και του λεω τι σε νοιαζει και ειδα στον τοιχο του ενα μυνημα απο αυτην που τον ελεγε διαφορα οπως δεν θα με αφησεις ποτε κλπ και εγω ειπα οχι αγαπη μου δεν θα σε αφησω και μου λεει οτι δεν ηταν για μενα το μυνημα ηταν για αυτον...και τον εριξα βρισιδια στο chat μετα κ νευριασε...ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΘΕΛΩΩΩΩ
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια με το κοριτσι που μου αρεσει |