Μήνυμα στις 3/1/2011 στις 00:52 @Sex
σε νιοθω εως ενα σημειου αλλα εχεις ψυχολογικα προβληματα που θα σε οδηγησουν στην αυτοκτονια γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις την ομιοφιλια σου που 8α το καταλαβεις πολλυ αργοτερα λογο της ψυχοκινιτικηες σου ακερεοτητα που θα σε οδηγηση να πεθανεις μονος και μυζερος αντιο Πήγαινε στο θέμα: Μοναξιά...
Μήνυμα στις 3/1/2011 στις 00:34 @Sex
τι να σου πω τοτε φιλε μου διαλεγεις και πηγενεις νο προμπλεμ παντος δεν σου κιτανε την τρυπα σου κιτα τωρα και το δικο μου ποστ
Πήγαινε στο θέμα: στρατός ομοφυλοφιλία
Μήνυμα στις 3/1/2011 στις 00:30 @Sex
ναι ελλαδα μενω το ιδιο πραγμα ειναι....κουλαρε φιλαρακι μην ντρεπεσε για αυτο που εισαι οχι δεν τρεχει τιποτα χαλαρα αλλα θα περασεις πιο ανετα αν το παραδεχτεις και θα κανεις και γνωριμιες Πήγαινε στο θέμα: στρατός ομοφυλοφιλία
Μήνυμα στις 3/1/2011 στις 00:16 @Sex
οχι δεν εχω κανει αλλα μου το πε για πλακα (no offence) ενας φιλος μου που πηγε ετσι κιαλιος κανεις ιατρικη εξεταση αλλα σιγα να κιτανε την κολοτρι@#$ σου μην ανυσηχης δηλωση μετα κανεις και σε βαζουν στο παραπανω που ειπα Πήγαινε στο θέμα: στρατός ομοφυλοφιλία
Μήνυμα στις 3/1/2011 στις 00:02 @Διασκέδαση
ετρωγα λουλουδια και κατουραγα τις γλαστρες του γιτονα
Πήγαινε στο θέμα: χαζομαρες που καναμε μικροι
Μήνυμα στις 3/1/2011 στις 00:00 @Sex
γιατι ρε παιδια δεν απαντατε και σε μενα ? βοηθεια ψαχνω
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα χελπ
Μήνυμα στις 2/1/2011 στις 23:58 @Sex
απλα σε ρωτανε και αν ναι σε βαζουν σε ομαδα με gay Πήγαινε στο θέμα: στρατός ομοφυλοφιλία
Μήνυμα στις 2/1/2011 στις 22:48 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:λιπον κιτα λογικα θα του αρεσεις αλλα επειδη ειναι καθηγητης σου δεν επειτρεπετε να βγενετε γιατι θα χαση την δουλεια του κτλπ αλλα αφου εισαι 19 τοτε εχετε δικαιομα να εξεληξετε την αγαπη σας θα σου ζιτιση στο μελον μην φοβασε καλη τυχηΠήγαινε στο θέμα: εχω φαει κολημα με τον καθηγητη μου
Μήνυμα στις 2/1/2011 στις 22:40 @Διάφορα
πρωρα απο ολα ηρεμισε δευτερον μπορεις να της πεις κσερω γω πιος εισαι πιαστης την κουβεντα για κινα 8εματα μουσικη τενιες κτλπα μετα οταν βγεις με τους φιλους απτο σχολιο ΣΑΝ ΠΑΡΕΑ πεστης να ερ8ι αλλα προσεχε να μην γινις φιλος της και καταληξης σαν και μενα μετα ζητα της να εισαι παντα καθαρος κτλπα καλη τυχη Πήγαινε στο θέμα: mou aresei mia kopela apo to sxoleio |