Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 02:27 @Sex
ναι το εχω κανει κ εγω οταν ημουν γυμνασιο!στν ωρα της μουσικης.. ηταν μια καβλα 2 χρονια μεγαλιτερη μας (και ξερετε πως φενεται η διαφορα τοτε) κ της ηταν συνεχως ο μισος κολος απ εξω με κατι φοβερες στριγκαρες ποσο να αντεξουμε τα καημενα (3 χρονια που ηταν στην ταξη μου ο κολος εν ωρα μαθηματος δν μπηκε μεσα ) τσπ εκεινη την ημερα δν αντεξαμε ειμασταν 3 φιλοι πισω πισω κ αρχισαμε το εργοχειρο γ παρτυ της.. ΚΑΝΕΙΣ δν κτλβε το παραμικρο κ τελκ ο μονος που εχυσε ημουν εγω οι αλλοι το εκοψαν πριν τα βγαλουν!! Τσπ αυτο μια φορα εγινε κ δν το ξεχναω ποτε!! Α!! κ μια αλλη φορα οταν ειχαμε γυμναστικη πηγα στην ταξη που ηταν αδια τελευταια ωρα κ εχυσα ενα θρανιο γ παρτυ της παλιΑλλα εκινη την ημερα ηταν αναγκαστηκο ειχα πεθανει απο καβλες τοσο πολυ μεχρι που πονουσα θαρρεις κ με ποτησαν Βιαγκρα πανω στις τρομερες ορμες της τοτε ηλικιας Πήγαινε στο θέμα: ΑΥΝΑΝΙΣΜOΣ ΣΤΗΝ Τάξη
Μήνυμα στις 6/4/2011 στις 20:01 @Sex
Λογικα δεν θα εσπασε απλα θα τραυματίστηκε λιγο!!
Πήγαινε στο θέμα: επειγον για δαχτυλακι
Μήνυμα στις 2/4/2011 στις 03:21 @Sex
+100000000000000000 στο Σηπτικό Βόδι
Πήγαινε στο θέμα: πφφφ....ουφ ουφ....
Μήνυμα στις 23/3/2011 στις 03:29 @Sex
Να κατι βρηκα! Νομιζω αυτο ειναι που λεει ο JiN τσεκαρε ν δεις http://www.adameve.gr/index.php?act=viewProd&productId=20 http://www.google.gr/images?hl=el&q=anal%20douche&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1568&bih=690 Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 23/3/2011 στις 03:03 @Sex
Εχει παιχτει αναλογη φαση κ με εναν φιλο μου αλλα δν τον πειραξε συνεχησε ντουρος κ φορτσατος!! κ ειναι κατι πολυ συχνο κ λογικο..ε κολος ειναι! Μλν ο φιλος σου δν θα ειχε πολυ εμπειρια απο πρωκτικο σεξ ψαξου λιγο γ την συσκευη που λεει ο JiN περα το οτι θα ειναι μια κινηση ανωτεροτητας γτ αμφιβαλω αν εστω το 20% των γυναικων που κανουν πρωκτικο εχουν τετοιο πραγμα πολυ απλα γτ μας εχουν χεσμενους..!:P δεν θα εχεις κ αγχος μη σου φυγει καμια παλι κ θα το απολαμβανεις πιο πολυ Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ
Μήνυμα στις 21/3/2011 στις 04:05 @Διάφορα
Προσεχε την διατροφη σου.. περιορισε τα λιπη κ λιγο τους υδατανθρακες!και δραστηριοποιήσου! Kαι να σου πω κ ενα κολπο.. Μολις ξυπνας το πρωι 30 λεπτα αεροβιο(ποδιλατο/τρεξιμο) χωρις να εχεις φαει τπτ! καθαρο καψημο λιπους! (δεν ξερω την φυσικη σου κατασταση.. αλλα αμα δν εχεις καμια σχεση με γυμναστικη κ θες ν χασεις απλα λιγα κιλακια.. κανε αυτο που σου ειπα.. θα δεις διαφορα) Πήγαινε στο θέμα: Σωματακι για το καλοκαιρι?
Μήνυμα στις 20/3/2011 στις 05:05 @Sex
Παιδια η κοπελα μου ειχε γ 2 εβδομαδες περιοδο θα πηγαινε σε γυνεκολογο αλλα τελικα σταματησε(παρασκευη)! καναμε σεξ την επομενη μερα κ την μεθεπομενη(σαβτκυριακο) και μετα απο 2/3 μερες της ξανα ηρθε περιοδος! κ απο τοτε εχει περασει 1,5 βδομαδα και δν εχει σταματησει..μου λεει οτι εχει αιμα το πρωι μονο! κ μπορει να μην εχει καποια μερα αλλα την επομενη το πρωι θα εχει παλι σιγουρα! Φτεει μηπως το σεξ που καναμε κ της ξαναρθε? και γιατι κραταει τοσο καιρο? Να διευκρινισω οτι την κυριακη το καναμε χωρις προφυλακτικο(αν παιζει καποιο ρολο κ αυτο)! Τσπ οτι κ αν φτεει.. αν καποιος/καποια ξερει ή υποψιαζεται ή εχει ακουστα κατι παρομοιο ας απαντησει γτ τα εχω παιξειιιι! Πήγαινε στο θέμα: Περιοδος Βοηθεια!!!
Μήνυμα στις 15/3/2011 στις 04:03 @Sex
Στο πορτοκαλι??? ωραια ειναι? πρωτη φορα το ακουω!! Πήγαινε στο θέμα: τροποι αυνανισμου
Μήνυμα στις 13/3/2011 στις 17:39 @Sex
Σηκωνεται κ παρασηκωνεται!! Βασικα με ενα απλο φιλακι δν νομιζω ουτε σε εσενα ν σηκωνεται! αλλα αμα φασωνεσαι λογικατατο κ οταν φιλας παθος! Πήγαινε στο θέμα: στυση κατα το φιλι.. |