Μήνυμα στις 25/12/2010 στις 08:36 @Sex
Παιδιά να ρωτήσω; Εμένα οταν είναι χαλαρό, το πετσάκι κατεβαίνει κανονικά. Όταν είμαι σε στύση, άλλες φορές έχω παρατηρήσει ότι δε κατεβαίνει μέχρι κάτω, άλλες φορές που το τραβάει η κοπέλα μπορεί να κατέβει. Αλλά μου έχει μπει η ιδέα που διάβασα για περιτομές κλπ. Όταν αυνανίζομαι, δε με εμποδίζει το πετσάκι, τελειώνω κανονικά. Πρέπει όμως να κατεβαίνει μέχρι κάτω; Εξασκηση ίσως θα βοηθούσε; Αν το κατέβαζα συχνότερα, μήπως αποφύγω την επέμβαση; Το έχει κάνει κανείς; Επίσης το κεφαλάκι είναι πολύ ευαίσθητο γιατι στην αρχή δεν ήξερα ότι έπρεπε να βγαίνει. Τώρα αν το πιάνω καθημερινά οταν κάνω μπάνιο, λέτε να βοηθήσει; pls απαντήστε μου για το πετσάκι, πρέπει αναγκαστικά να βγαίνει τελείως; Και αν ναι, του είχε τύχει κανενός και μετά από εξασκηση να το διόρθωσε η πρέπει οπωσδήποτε να κάνω επέμβαση; Κοντεύει όλο αυτό να μου δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα :-( Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι-κεφαλάκι
Μήνυμα στις 25/12/2010 στις 08:18 @Sex
Τελικά Παναγιώτη τι έκανες Εμένα το πετσάκι μισοβγαίνει, όχι τελείως όμως. Και επίσης νιώθω το κεφαλάκι πολύ ευαίσθητο στην αφή. Λέτε να έχω πρόβλημα ή είναι θέμα εξάσκησης; Μπορεί να απαντήσει κάποιος που έκανε εξάσκηση αν βρήκε βελτίωση; ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Πεος Προβλημα Με πετσακι |