Μήνυμα στις 28/12/2010 στις 13:10 @Μηχανήματα
Το εχω κανει ηδη με επιτυχεια. Εχω παρει πραγματα και εχω και χρηματα στον λογαριασμο μου. Και το ατομο που τα μεταφερει δεν το βρηκα στο ακυρο. Τον βρηκα σε αλλο φορουμ με παρα πολλα ατομα να λενε πως οι συνναλαγες που κανει ειναι σωστες. Πήγαινε στο θέμα: PaySafe to Paypa είναι εφικτο?
Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 16:50 @Μηχανήματα
Ειναι ενα ατομο που του δινιες το κωδικο της καρτας και σου δινει το αντιστοιχο ποσο στο paypal ή οπουδηποτε αλλου θες. Πολυ εμπιστος. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να δωσω το λινκ του εδω ομως....
Πήγαινε στο θέμα: PaySafe to Paypa είναι εφικτο?
Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 15:35 @Μηχανήματα
Βρηκα λυση τελικα παιδια, αν ψαχνετε και σεις τετοια υπηρεσια, πειτε μου! ;)
Μήνυμα στις 27/12/2010 στις 12:05 @Μηχανήματα
Τα sites που μου δινεις bluejack, ειναι εμπιστευσιμα,τα εχεις δοκιμασει?
Μήνυμα στις 25/12/2010 στις 01:07 @Μηχανήματα
Το θεμα ειναι οτι ειμαι ανηλικος και οι γονεις μου θα αρνηθουν καθετως και οριζοντιως να μου παρουν μια.... Για αυτο, ψαχνω να βολευτω... Κανεις που να εχει μια απαντηση στο αρχικο post μου...?
Μήνυμα στις 24/12/2010 στις 16:03 @Μηχανήματα
Καλησπερα σας! Με συγχωρειτε αν ξεθαβω παλιο thread, μα με ενδιαφερει το εξης θεμα. Μισω τις πιστωτικες, ετσι λοιπον ακολουθησα τα λογια του Παντελη. Εφτιαξα εναν λογαριασμο στο sportingbet και κατεθεσα 10€. Τι κανω τωρα λοιπον για να τα περασω στο paypal. Καταρχην ειναι εφικτο? Και επειδη δεν εχω την παραμικρη ιδεα για στοιχηματα κ.λ.π., θα ηθελα να με βοηθησετε να παιξω καποια απλα, σιγουρα στοιχηματα. Ευχαριστω προκαταβολικα και καλες γιορτες, με τον νεο χρονο να φερνει υγεια και ευφορια σε ολους! Πήγαινε στο θέμα: PaySafe to Paypa είναι εφικτο? |