Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 02:03 @Διάφορα
πατα στο γουγλη ''realplayer'' λατεβασε το προγραμμα και ο,τι βιντεακι θες στο κατεβαζει σε 5-10 λεπτα.
Πήγαινε στο θέμα: Download από youtube
Μήνυμα στις 28/12/2010 στις 02:09 @Διάφορα
Πιστευετε η low bap ειναι πολιτικη μουσικη η απλα ενα ακομα ειδος hip-hop,rap κτλ..?
Πήγαινε στο θέμα: low bap.κτλ
Μήνυμα στις 21/12/2010 στις 19:23 @Θ. Κλημεντίνη
κανε εσυ..οσο το αργεις τοσο το χειροτερο...στο τελος θα ξενερωσει και αντε γεια..με την πρωτη ευκαιρια χτυπα.
Πήγαινε στο θέμα: τι συμαινει αυτο?
Μήνυμα στις 19/12/2010 στις 19:15 @Διάφορα
πρωτα πρωτα κοιτας με ποιες κανει παρεα...(σ.σ. δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι) επισης μαπα-σωμα και προσωπικα να μην ειναι γκομενα-αλητης..τελος θα μου αρεσε καποια η οποια να ειναι ανοιχτη οχι μονοχνωτη.τωρα για το πως θα την προσεγγιζα δεν εχω και μεγαλη εμπειρια αλλα αρχικως θα την κοιτουσα επιμονα σε σημειο να το καταλαβει δλδ και αν δεν ερχοταν να μου μιλησει χψκα
Πήγαινε στο θέμα: τι προσεχετε σε μια κοπελα?
Μήνυμα στις 19/12/2010 στις 18:35 @Θ. Κλημεντίνη
δηλαδη ειστε ακομα η ''παλιοπαρεα'' και απλα εσυ λειπεις καποιες φορες λογω γκομενας? εγω αν το επιχειρουσα αυτο η μου..ν..δ..λ.ο θα με ελεγαν η κλα..ψ..μ..ου..ν.ι..και τελικως εχεις εναλλακτικη παρεα.?
Πήγαινε στο θέμα: δυσκολα τα πραγματα...
Μήνυμα στις 19/12/2010 στις 14:16 @Θ. Κλημεντίνη
συμφωνω.τους το εχω εξηγησει αλλα δεν....θα μπορουσα να ξεκοψω αλλα εκτος του οτι δεν το θελω οι αλλες παρεες ειναι πολυ ''soft'' αν με καταλαβαινεις.
Πήγαινε στο θέμα: δυσκολα τα πραγματα...
Μήνυμα στις 19/12/2010 στις 03:23 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας..ειναι πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ και ειπα να πω τον πονο μου.λοιπον προκειται για τζερτζελο αναμεσα με παρεα και γκομενα..λοιπον μην τα πολυλογω ειμασταν βασικα μια παρεα τριων ατομων.περνουσαμε γενικα καλα και οποτε ειχαμε ορεξη περνουσαμε και χρονο με κοριτσια.το πραγμα αλλαξε στη διημερη..μου αρεσε μια κοπελα και βρηκα την ευκαιρια με λιγα λογια να τη ''ριξω''.της ειπα επισης οτι δεν ειμαι ετοιμος για κατι πιο σοβαρο και φανηκε να το δεχεται.το πραγμα αλλαξε ομως οταν η παρεα μου αρχισε να μου λεει πωςκαι καλα ειμαι μο...δ..λ..ος κτλ εγω φυσικα νευριασα και μαλωσαμε.παρολα αυτα αρχισαμε να ξαναβγενουμε μαζι για λιγο οσπου αρχισουμε να ξαναμαλωνουμε..συνολικα απο την εκδρομη και μετα εχουμε μαλωσει σσοβαρα 5-6 φορες και ειναι μια εβδομαδα.το συζητησαμε το θεμα και μου ειπαν οτι τησ δινω πολυ σημασια..εμενα με προβληματιζει το οτι με αφηνουν συχνα στην απεξω και κυριως βρισκουν συνεχως λογουσ να μαλωνουμε και πεταν σποντες ειδικα οταν ειναι και αυτη μπροστα..τελικα μιλησαμε και μου λενε οτιεξ αιτιας αυτηνης και απο τις φιλες της μαλωνουμε γιατι εχουν παρει θαρρος.εχω μπερδευτει θελω συμβουλες ασαπ
Πήγαινε στο θέμα: δυσκολα τα πραγματα... |