Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 21:46 @Ftou.gr admin
τι ειναι αυτο που γραφει αποδοχη απαντησης?
Πήγαινε στο θέμα: αποδοχη απαντησης
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 21:42 @Sex
αα ευχααριστω πολυ για τη βοηθεια ..
Πήγαινε στο θέμα: πρωκαταρκτικα
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 21:38 @Sex
ειναι αναλογα την κοπελα Πήγαινε στο θέμα: προβλημα μετα απο δαχτυλο
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 21:37 @Sex
Μια φιλη μου το εκανε πρωτη φορα χωρις προφλαχτικο και εμεινε εγκυος ... οποτε δεν σου το συνιστω :/
Πήγαινε στο θέμα: ponaei i prwi fora?..
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 21:35 @Sex
αα.. βεβαια επειδη νιωθω πραγματα για αυτον πιστευω.. πως ειμαι ετοιμη απλα ειχα ενα "κομπλεξ" με την ηλικια μου και δεν ηξερα τι να κανω....
Πήγαινε στο θέμα: πρωκαταρκτικα
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 21:29 @Sex
λογικά δεν νομίζω να υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει τέτοιου είδους "κολημα" είναι κάτι φυσιολογίκο ...
Πήγαινε στο θέμα: ελιά(για κοπέλες
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 21:20 @Sex
από οτι γνωρίζω η πρώτη φορά στο μέσο όρο των γυναικών πονάει ( μη φανταστείς βεβαια τίποτα ακραίο ) αλλά μέτα από τα λέπτα πόνου θα το απολαυσεις ! :p
Πήγαινε στο θέμα: ponaei i prwi fora?..
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 21:13 @Sex
Ονομάζομαι Γαβριέλλα . θέλω να θέσω ένα ερώτημα για να μπορέσω να καταλάβω εαν αύτο που κάνω είναι σωστό . Είμαι 15 ετών και έχω μια σχέση περίπου 1 μήνα και κάτι μέρες το αγόρι μου είναι μεγαλύτερο από μένα , παρόλα αυτά δεν μου ζητάει να ολοκληρόσουμε τη σχέση μας απλά να κάνουμε κάποια "πρωκαταρκτικά" όπως ο στοματικός έρωτας πιστευέται οτί είναι σωστό στην ηλικία μου να το κάνω ? [παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις] ευχαριστώ! Ήρθε σε γνώση μας ότι το profile αυτό είναι ψεύτικο και ανήκει σε άντρα. Ο λογαριασμός αυτός γίνεται banned για εξαπάτηση των μελών του site. Πήγαινε στο θέμα: πρωκαταρκτικα |