Μήνυμα στις 16/12/2010 στις 03:44 @Sex
Mην κρυβεις τετοια θεματα..και γω εχω ενα προβληματακι και το χω συζιτισει και με μανα και κυριος με πατερα και φυσικα μου εδωσε απαντισεις..που με βοηθησαν...μην χανεις χρονο λοιπονν
Πήγαινε στο θέμα: φίμωση σοσ!!!
Μήνυμα στις 16/12/2010 στις 00:11 @Sex
Το πιο συγκεκριμενο μου προβλημα πιστευω πως ειναι αυτο...το να με ποναει το κεφαλακι...Dim360 εσυ εκανες κατι για να μην σε ποναει και να σου ανηξει το πετσακι?? η απλα απο μονο του? γιατι πιστευω πως αν δν το πειραξεις μενει καλυμενο...λες να το κατεβασω οπως ειχα κανει μια φορα και να το αφισω λιγο εξω το κεφαλακι μπας και φτιαξει και δν ποναει???γιατι με το χαλινο ι το πετσακι δν εχω και τοσο μεγαλο προβλημα απλος πιστευω οτι θελει λιγη εξασκισει και να το αφισω να παρει λιγο αερα τι εννοω...να το αφισω εξω το κεφαλακι για λιγο διαστιμα πχ οταν πηγαινω για υπνο..ετσι πιστευω θα γινει αρκετα ελαστικο και θα παρει και τον αερα του τι λες..και γενικα..τι λετε?? α και τι εννοεις οταν λες μπλαβισμένο??
Πήγαινε στο θέμα: Πεος Προβλημα Με πετσακι
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 03:05 @Θ. Κλημεντίνη
Πεος?? Αμα σε νιαζει μονο για την λαικιστη (ψωλη) σου αδερφε φανταζομε μυαλο...και αστο το τζιτζιφρικι σου... τα ιπολοιπα οργανα στο σωμα σου δν τα σκεφτεσε μονο το βιλλιδι σου??ελα στα συγκαλα σου και κοφτω τωρα που νε νωρις...βλεπεις ολοι τι αποψεις εχουνε γιαυτιν τιν μαλακια...
Πήγαινε στο θέμα: καπνιζω
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 02:53 @Sex
Μην το κανεις με τα μουσια θα βαρεθεις να τα ξυριζεις ειμαι 17 και εχω αυτο το βασανο ρε γαμωτο ειμαι τριχας καθε μερα που δουλευα σε ξενοδοχειο ξυριζομουνα και γαμισα το δερμα μου...μην το κανεις θα με θυμηθεις...στην αρχη φενετε διασκεδαστικο να ξυριζεσε μετα απο κανα 6αμινο με χρονο θα χτυπας την κεφαλι σου...το πουλι τωρα..πιασε ενα ξυραφακι οχι με τιν μια λεπιδα..ι τις 2..παρε μαχ3 ι κατι παραπανο αλλα καλο...εκει που θα κανεις μπανιο βαλε την πιεση του ντουζ στο δερμα και αρχιζε να ξυριζεις απαλα...αλλα πριν απο αυτο αν ειναι μεγαλες παρε μια μηχανι και κοντανε τεσ γιατι θα βαρεθεις να ξυριζεις,,,ειναι ο καλυτερος τροπος ασυζητητη ετσι το κανω...μεχρι και η κοπελα μου μενει αναβδη με το αποτελεσμα..χαχα δοκιμασε το...και οπως σου πα για τα μουσια εκανα την ιδια παπαρια και μ τα λεγε ο πατερας μ αλλα που εγω...τωρα..γαμισα το προσοπο μου..και τι κερδισα απο εκτι διμοτικου να με γεματος..και να εχς σπορακια..αστο με την ωρα του θα ρθει... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΑΝΟΣ ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑΚΙΑΣ θα με θυμιθεις αυτα τα ολιγα...:))))
Πήγαινε στο θέμα: γενικα με το ξυρισμα.......
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 02:42 @Sex
καμια σχεση το αν εισαι παρθενος...πεχτο λιγο παραπανω..χασε και κανα κιλακι να την βλεπεις καθαρα και καθε 1-2 εβδομαδες μετα απο καψιμο (μαλουκα.)μετρα να δεις αν εχει αλαξει το μεγεθος...αν ναι τοτε..σιγα σιγα αρχιζεις να γινεσε ψωλαρας....:))
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέουσ......
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 02:36 @Sex
εγω εχω κοπελα αλλα το στανταρ της ημαρας θα νε 3....καμια μερα μπορει και καμια...ειναι θεμα του βιλλου σου.....(χαχα)
Πήγαινε στο θέμα: πόσες φορες την ημερα τραβατε μαλακια?
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 02:20 @Sex
Γεια σας παιδια..μια βοηθεια με μερικες απαντησεις θα ηθελα...λοιπον...ειμαι 17 χρωνον...και εχω ενα προβλημα που με βασανιζει εδω και χρονια....το πετσακι κατεβενει με το ζορι....επιδι ειναι λιγο στενο...μια φορα προσπαθησα το κατεβασα εβαλα λιγο λαδακι για να γλιστραει το αφισα λιγη ωρα αλλα τπτ...το θεμα μου ειναι οτι δν μπορω να αγγιξω καν το κεφαλακι...ποναει αφανταστα και δν ξερω γιατι..τωρα τελευτεα με τον γνοστω (αυνανισμο) το χω κανει λιγο πιο μαλακο..αλλα και παλι δν μπορω να το κατεβασω...και ποναει ακομα ιδικα οταν το ειχα κατεβασει και πηγενε πρωσ στυση αυτη η κλοστουλα σαν να αρχιζε να με ποναει και γενικα λες και ηταν πολυ στενο...με την κοπελα μου εχω ψηλοπροχωρισει αλλα μεχρι τα προκαταρκτικα...δλδ δν εχουμε ολοκληρωσει επιδη ποναω με το παραμικρο που θα αγγιξει το κεφαλακι...και που θα παει να ανηξει το πετσακι...τι μπορω να κανω ρε παιδια για να διορθοσω αυτο το προβληματακι?? δωστε μερικες λυσεισ καποιοι παθουμενοι που το ξεπερασαν...Ολες οι απαντησεις δεκτες...ευχαριστω...
Πήγαινε στο θέμα: Πεος Προβλημα Με πετσακι |