Μήνυμα στις 13/12/2011 στις 21:38 @Sex
Γεια σας..εχω μια απορια..ο,τι ισχυει στο σεξ στην ηλικια της εφηβειας ισχυει και μετα τη εφηβεια ? θελω να πω..οι πιπες.τα γλυφομουνια..και ολα αυτα θεωρονται''πεδικιστικα'' για εναν αντρα 27 χρονων? σκεφτομαι να κανω στον φιλο μου αλλα δεν ξερω αν θα του αρεσει και αν θα με θεωρησει παιδακι η πουτανακι..ισχυει το ιδιο που ισχυει και να το κανεις σε ενα αγορι 18 χρονων?
Πήγαινε στο θέμα: πιπα σε 27αρη αντρα?
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 16:37 @Διάφορα
*Δεν ειπα οτι δεν τον θελουν.Απλα βλεπουν καποια πραγματα σε εκινον.Αλλα χεστηκα..Ειμαι καλα και αυτο μετραει!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Απελπισια η απαισιοδοξια...?
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 16:34 @Sex
Αυτα τα υγρα ειναι τα ''λιπαντικα''ειναι επικινδυνα για να μεινει μια γυναικα εγκυος?
Πήγαινε στο θέμα: Υγρα πριν εξπερματισμο.
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 16:31 @Sex
στα 4..Ειναι αψογη!!Επισις η πλαγια!!
Πήγαινε στο θέμα: Ποια η αγαπημενη σας σταση στο σεξ?
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 16:29 @Sex
Και ο φιλος μου στα 18..Ημουν η πρωτη του..Περιμενε εμενα Παντως περιμενε καλυτερα..Ειναι πολυ διαφορετικο οταν το κανεις με κοπελα που εχεις επιλεξει εσυ ο ιδιος και που την αγαπας και πολυ διαφορετικο αν πας με μια του δρομου..Πιστεψε με αλλη ικανοποιηση θα παρεις..΄) Πήγαινε στο θέμα: Θελω να κάνω Σεξ
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 16:25 @Sex
Αγχωθηκα τωρα..πηγα στην φυναικολογ μου ομωσ και μου ειπε πως αυτα τα χαπια τα αντισσυλιπτικα ειναι γεματα με ορμονες και δεν ειναι της ηλικιας μου.
Πήγαινε στο θέμα: Με η χωρις προφυλακτικο????
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 16:04 @Sex
Εχω μια απορια..Με τον φιλο μου παντα το καναμε με προφυλακτικο κ οκ ολα εδειχναν να ειναι μια χαρα ομως υπηρξε και η φορα που το καναμε χωρις και μπορω να πω πως ηταν Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α!Μουν ειναι πιστος και το ξερω αυτο και εχω κανει τ εμβολιο του καρκινου τ τραχιλου..Δεν εχουμε παει με αλλο συντροφο κανενας μας.Μπορουμε να το κανουμε χωρις προφυλακτικο και να ειμαστε ασφαλεις?Εννοω οταν θελει να χυσει αν χυσει στο στομα μου η στην πλατη μου υπαρχει καποιος κινδυνοσ εγκυμοσυνης?Εχω ακουσει πως την ωρα που ερχεται να χυσουν βγαζουν καποια υγρα τα οποια ισως για εμας τις γυναικες να ειναι επικυνδυνα και να υπαρξει κινδυνος της εγκυμοσυνης..Οποτε τι κανουμε?Ακομα κ αν το κανουμε χωρις προφυλακτικο εχω κινδυνο εγκυμοσυνης αν δεν χυσει μεσα μου?*Δεν εχω σταθερη περιοδο αν και τουσ τελευταιους μηνες μου ερχεται..Και κατι αλλο..Εχω παρει μια φορα τ χαπι της επομενης μερας επειδη τελειωσε μεσα μου..Ποσεσ φορες γενικα μπορει μια γυναικα να το παρει καθ'ολη την διαρκεια της ζωης της..?
Πήγαινε στο θέμα: Με η χωρις προφυλακτικο????
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 14:35 @Διάφορα
Πφφ...δεν ξερω..Μπορει να νιαζονται για μενα αλλα αυτο που τουσ εξηγησα ειναι πως το τι θα κανω εγω στην ζωη μου και με πιον θα επιλεξω να ειμαι συγνωμη αλλα δεν ειναι κατι το οποιο αφορα εμενα?Τα ''στραβα'' που ωρισκουν εκεινοι και μου τα λενε για να εχουν λεει και καλα την συνειδηση τους ησυχη..?Αυτο δηλαδη?Αν ειναι δυνατον..Ειμαι 16 ετων ειμαι ευτυχισμενη και περναω ΓΑΜΑΤΑ με το ατομο με το οποιο ειμαι μαζι,τον ξερουν οι γονεις μου(τον ειχαν σαν παιδι τους) και καποια πραγματα που λενε οτι πρεπει να δω γαμω δεν θα τα δω απο μονη μου?ΔΗΛΑΔΗ Α Ι Σ Χ Ο Σ !Υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια με ενοχλουν στον φιλο μου αλλα αυτο γινεται κ με εκεινον οσον αφορα εμενα ομως αυτο δεν ειναι ανθρωπινο?Και λοιπον με αναγκαζουν εστω και ενα αστειο που θα πουν να βρισκομαι σε αμυνα και να βγαζω νυχια και οποτε κανω κι εγω την επανασταση μου σαν ανθρωπος με δικαιωματα..!Αλλωστε θυμαμαι την μανα μου να μου λεει''Μακαρι να μου ειχαν πει καποια πραγματα πρωτου παντρευτω τον πατερα σου''..Με δουλευεις ρε μαμα και μετα λες για μενα που στην ηλικια που βρισκομαι ΜΟΝΟ για γαμο δεν παω..Με τον φιλο μου ειμαι Πολυυυυυυ συναισθηματικα δεμενη παρα πολυ θα ελεγα και αυτο εχει σαν αποτελεσμα οι κρητικες ειτε καλες ειτε κακες που γινονται να με κανουν να βγαζω νυχια κατι το οποιο συνηθιζω να κανω με ατομα που αγαπω.Δεν εχω αποκλεισει το γεγονος του να τον παντρευτω αφου απλα δεν μπορω να φανταστω την ζηω μου χωρις εκεινον η με καποιον αλλο συντροφο..Οσο''μεγαλιστικο'' και αν σας ακουγεται δεν με ενδιαφερει.Αν θελουν την ευτυχια μου ασ κατσουν να σεβαστουν καποια πραγματα και τισ αποφασεις μου γιατι θα ειμαστε για πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιροοοοοοοο μαζιιιιιιι ακομααααααα..Μπορει να μου ομως τωρα καποιος τι σταση πρεπει ακριβως να εχω απεναντι τους(γονεις)..?Αδιαφορη δεν μπορει να ειναι ακριβως..κατι αλλο...?
Μήνυμα στις 14/12/2010 στις 23:04 @Διάφορα
Συμφωνω με αυτα που λετε φυσικα..Ειμαι με ενα παιδι εδω και 8 μηνες και εχω ακουσει τον πατερα μου να λεει οτι τον''δεχεται'' επειδη υπαρχω εγω.Και εγω φυσικα μενω μαλακας και επιρεαζομαι.Ομως αλλεσ στιγμες κανει πλακες μαζι του..του μιλαει κανονικα..σπανε πλακα..(εχουμε οικογενειακη επικοινωνια)..Και το συμπερασμα μου ειναι πως μερικες μπιχτες που εχουν ριξει..απλα εχουν βγαλει γρηγορα συμπερασματα..κατι το οποιο τους το ειπα και η απαντηση που πηρα ηταν ναι ισως να εχεις δικιο..Και εχω δικιο..Κανεις δεν γεννιεται τελειος και ολοι μα ΟΛΟΙ αξιζουν μια 2η και 3η ευκαιρια ποσο μαλλον οταν ενηλικιωνονται..Μηπως νιωθουν ''ζηλια''?Την απομακρυνση μου απο εκεινους..?Υπαρχει και αυτη η περιπτωση?Και κατι αλλο..Δεν μου ειναι ευκολο να μην επιρεαζομαι απ'τα λεγομενα των αλλονων ρε παιδια..θελω δουλεια μεχρι να το πετυχω αυτο..
Μήνυμα στις 13/12/2010 στις 18:45 @Διάφορα
Παιδια χρειαζομαι ομως μια απαντηση...
Πήγαινε στο θέμα: Απελπισια η απαισιοδοξια...? |