Μήνυμα στις 10/1/2011 στις 00:44 @Θ. Κλημεντίνη
πειτε ρε σεις τιποτα αντε...ελα απαντησεις θελω!!!!??
Πήγαινε στο θέμα: Λογοι χωρισμου
Μήνυμα στις 8/1/2011 στις 15:18 @Θ. Κλημεντίνη
Ποιοί ηταν οι λογοι που σας οδηγησαν να πάρετε την αποφαση να χωρισετε το ταιρι σας...; Εγω την προηγουμενη την χωρισα γιατι εβαζε τις φιλες της πανω απο μενα
Πήγαινε στο θέμα: Λογοι χωρισμου
Μήνυμα στις 7/1/2011 στις 18:25 @Sex
αυριο το βραδυ θα βγουμε εσεις τι λετε να χουφτωσω???
Πήγαινε στο θέμα: Χουφτωμα(ποτε??????)
Μήνυμα στις 7/1/2011 στις 14:47 @Sex
απλα εγω εχω απορια μηπως με περασει για λιγουρι
Μήνυμα στις 7/1/2011 στις 14:32 @Sex
Κοιτα το στηθος ειναι αυτο που αναβει τους περισσοτερους αντρες.Το ποσο προστυχο θα ειναι το ελενχεις εσυ. Αμα φορας ντεκολτε κολητα ρουχα κτλ
Πήγαινε στο θέμα: Το στήθος μου είναι πολύ μεγάλο
Μήνυμα στις 7/1/2011 στις 14:25 @Sex
Στην μεσουλα τα χερια τα εχω οταν την φιλαω πιο κατω δεν τα εχω βαλει.
Μήνυμα στις 7/1/2011 στις 07:58 @Sex
φιλτατε XxXGreGXxX εσενα οι σχεσεις σου στα 15 σου για ποιο λογο ηταν( για γαμο,παιδακια, οικογενια κτλ) ??? δν μιλαμε με μυνηματα το εχει ξεπερασει και μου μιλαει πλεον δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αν ειναι ετοιμοι γιατι παρθενα δεν ειναι...επικρατει απλα μια αποψη οτι μετα απο 6 μηνες σχεση εχει σεξακι. Πήγαινε στο θέμα: Χουφτωμα(ποτε??????)
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 23:46 @Sex
Λεπον εχω σχεση μ μια κοπελα 3 βδομαδες αλλα δν την χουφτωσει καθολου γιατι φοβαμαι μηπως δεν θελει κ με βρυσει...κοριτσια εσας το χουφτομα σας ενοχλει Και εχω και μια ακομη ερωτησουλα: στους ποσους μηνες θα γινει η ερωτικη πραξη μεταξη μας ρωταω γιατι ο κολλητος μου τα εχει με μια 7,5 μηνες και ακομη του λεει πως δεν μπορει και δεν θελει Αυτα τα λιγα Πήγαινε στο θέμα: Χουφτωμα(ποτε??????)
Μήνυμα στις 3/1/2011 στις 09:26 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικα εγω πιστευω οτι οι περισσοτερες κοπελες κοιταν τον εαυτο που βγαζεις προς τα εξω...Τι ρουχα φορας( δεν ενοω να φορας μαρκες αλλα τα ρουχα που θα φορας να σου πηγαινουν),ποσο χιουμορ εχεις κ πως μπορεις να το διαχειριστεις, αν εισαι καθαρος κ οχι μπιχλας( το μαλλι δν πρεπει να το αφηνουμε με τιποτα να λιγδιαζει), αυτα ειναι για να σε προσεξει...τωρα απο την στιγμη που θα κανεις την σχεση πρεπει να την ψυχολογισεις : θελει αγριαδες, μαγκα βαρη ασικοτο, κουλτουριαρη ,ξενυχτη. Αν δεν εχει τρελες απαιτήσεις την κρατας..αλιως της δινεις τον πουλο κ πανε γι αλλα
Πήγαινε στο θέμα: Πως ριχνεις μια κοπελα???
Μήνυμα στις 28/12/2010 στις 01:03 @Θ. Κλημεντίνη
δηλαδη αν ειμου 17,18 τι θα αλλαζε......κανενας αλλος
Πήγαινε στο θέμα: Κερασμα γκομενας.... |