Μήνυμα στις 10/12/2010 στις 17:13 @Sex
κάτι θα ξέρεις..αν και πιστεύω αυτό που λες..γιατί εννοείται άλλο το ψεύτικο και άλλο το αληθινό..εσύ πόσο χρονών είσαι?..γιατί εγώ είμαι 15..και δεν ξέρω από αυτά..χιχιχι Πήγαινε στο θέμα: Μια απορια
Μήνυμα στις 10/12/2010 στις 17:07 @Sex
+φωνώώώώώ......και με τους δυο..αυτά τα δυο με τρελαίνουν..αν μου το κάνεις με έχεις στείλει Πήγαινε στο θέμα: τι σας αναβει? (για αγορια)
Μήνυμα στις 10/12/2010 στις 17:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εμενα μαρεσει η γυναικα απο πανω και εγω απο κατωωωωΠήγαινε στο θέμα: Ποια η αγαπημενη σας σταση στο σεξ?
Μήνυμα στις 9/12/2010 στις 15:54 @Sex
και εγω εχω μια απορια..αλλα καμια σχεση με αυτο εδω.. εγω οταν αυνανιζομαι...και χυσω κανονικα..μετα μου φευγει το τετοιο που νοιωθω μεσα μου..και δεν το ξανακανω για εκεινη την ημερα... Σας εχει τυχει ποτε?? τι ειναι ξερετε??? Πήγαινε στο θέμα: Μια απορια
Μήνυμα στις 9/12/2010 στις 15:38 @Sex
μπραβοοο..εμενα ειναι 15 ειμαι 15 και το πλατος ειναι 4 Πήγαινε στο θέμα: posa cm prepei na exei ena peos
Μήνυμα στις 8/12/2010 στις 15:03 @Sex
θα μετρησεις το πανω μερος οχι ολο το γυρω γυρω...γιατι μετα θα βρεις αλλο (εγω αυτο κάνω και το δικο μου ειναι 4...) Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας
Μήνυμα στις 7/12/2010 στις 21:38 @Sex
Παιδιά μην άγχεστε για τα εκατοστά του πέους σας..όλα είναι μια χαρά.. Απλώς λέμε πόσο έχουμε...(αυτό πιστεύω εγώ...δική μου γνώμη) Αφού όλοι είμαστε μικροί έχουμε ένα θέμα με αυτό το ξέρω..αλλά μην έχετε πρόβλημα με το πέος σας...!!!! ΑΠΛΑ Υ.Γ.:Πάντα δική μου γνώμη, έτσι; Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας
Μήνυμα στις 7/12/2010 στις 17:33 @Sex
από ότι διαβασά και σε άλλα θέματα εδώ μέσα..λέγανε ότι είναι 3-4..το φυσιολογικό...μετράς το πλάτος..κατάλαβες??π.χ. μετράς το μήκος και μέτα γυρνάς το μέτρο μέτρησης που έχεις και το μετράς από κει που αρχίζει μέχρι τέλος (δεν μπορώ να σου εξηγήσω καλύτερα) Π.χ. εγώ έχω 4 πάχος(πλάτος) ενώ έχω 15 εκ. μήκος... Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας
Μήνυμα στις 7/12/2010 στις 17:09 @Sex
το πάχος του πόσο είναι...θες να μας πεις??? Παιδιά δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά των περισσότερων είναι ίσο με την ηλικία τους...χιχιχι Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας
Μήνυμα στις 6/12/2010 στις 15:59 @Sex
και εμενα 4 παχος εχει... Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας |