Μήνυμα στις 17/11/2010 στις 20:43 @Sex
Φιλε μου το εχουμε συζυτησει πολλες φορες. Δεν προκειτε να την πιεσω κα8ολου. Απλα οκ θελω να την "νιωσω"..
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα.. :/
Μήνυμα στις 17/11/2010 στις 19:39 @Sex
ειμαι 16 και η κοπελα μου 15. Ειμαστε μαζι 10 μηνες ( σε 6 μερες )
Μήνυμα στις 17/11/2010 στις 18:14 @Sex
Καμια απαντηση? Ειναι επειγον.
Μήνυμα στις 17/11/2010 στις 14:36 @Sex
Καλησπερα παιδια.. Με την κοπελα μου εχουμε προχωρησει αρκετα. Εχω κανει υπομονη μαζι της και φυσικα αξιζε τον κοπο. Εχουμε φτασει σε ενα σημειο οπου ακουμπαμε τα ευαισ8ητα σημεια μας. Αρχικα ακουμπαγαμε ο ενας τον αλλον πανω απο τα ρουχα και ειχαμε παρει την κριαδα..Ειπαμε να ακουμπησουμε κατω απο τα ρουχα..Πραμα και το οποιο καναμε αλλα καπως απετυχε γιατι νμζω πως γαργαλιοτανε η τελοςπαντων ενιω8ε ασχημα και μου ειπε πως 8α αργησει να το παμε μεχρι κατω..Το ειχαμε συχυτησει πριν το κανουμε αυτο και μου ειπες πως ειναι απολυτος ετοιμη. Δεν μπορω να καταλαβω..Και βασικα δεν νμζω να μπορω να ατνεξω αλλο χωρις να την ακουμπαω εκει..Δεν προκειτε να την πιεσω η να κανω κατι που δεν 8ελει,ποτε δεν 8α το εκανα αυτο. Καποιος τροπος για να προχωρησουμε? Καποια βοη8εια? Φοβαμαι να της πω πως το ''βιαζομαι''. Δεν 8ελω να χωρισουμε.. αλλα 8ελω να με καταλαβει. Συνεχεια μου λεει πως πρεπει να ειμαι με καποια αλλη η οποια 8α κανει πραγματα που 8ελω. Εγω ομως δεν 8ελω αλλη και της το εχω πει αυτην 8ελω.. Παιδια σας παρακαλω τα φωτα σας.. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα.. :/ |