Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 02:56 @Θ. Κλημεντίνη
Θα γινω λιγο αγενης αλλα δεν πειραζει.Ειναι πολυ απλο το θεμα φιλαρακι Παρατα την βρες αλλην οσο δυσκολο και να σου ειναι! Πήγαινε στο θέμα: παιζει προβλημα
Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 02:52 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχας καλως ηρθες!! Αρχικα το πρωτο πραγμα που μπορω να σου προτεινω εγω ειναι να κατσεις να το συζητισεις στο χαλαρο παντα με τα παλικαρια με τα οποια κανεις παρεα,να δεις ρε παιδι μου τι παιζεται.Τωρα αν καταλαβα καλα σου ειπε μια κοπελια να βγειτε?αν ειναι αυτο κατ'εμε να εισαι οσο ποιο χαλαρος γινεται,μην φρικαρεις η το οτιδηποτε,και το βασικοτερο για το οποιο πιστευω θα με βρισεις ειναι να εισαι ο εαυτος σου,πιστεψε με δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο αυτο.Αν σε δεχτει σε δεχτηκε αν οχι,ηρεμησε δεν χαλασε και ο κοσμος,.Τωρα οσο για το θεμα του στυλ,αραξε οπως θες εσυ θα εισαι. ελπιζω να βοηθεισα εστω και λιγο!! Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με παιδιά στο σχολείο..:)
Μήνυμα στις 14/12/2010 στις 21:11 @Θ. Κλημεντίνη
θα το προσπαθησω παιδια...τωρα τι αποτελεσμα θα εχει δεν ξερω θα σας γελασω
Πήγαινε στο θέμα: Να περιμένω να μου μιλήσει;
Μήνυμα στις 14/12/2010 στις 20:32 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο.Ελεγα να της ριξω ενα γραψιμο να δω πως θα αντιδρασει.ξερεις να δω αν θα την νοιαξει η το οτιδηποτε.Ξερω θα φανει υπερβολικο αλλα δεν μπορω να σταματησω να την σκεφτομαι
Πήγαινε στο θέμα: Να περιμένω να μου μιλήσει;
Μήνυμα στις 14/12/2010 στις 20:15 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας και παλι παιδια!!ειχα γραψει σε προηγουμενο θεμα για μια κοπελια...λοιπον το προβλημα ειναι οτι τωρα εγω εχω ψιλοκολλησει...Λοιπον το πραγμα εχει ως εξης.Βγαιναμε ολα καλα ωραια φασωνομασταν.Και τσουπ μια μερια την βλεπω ξερω γω χαρουμενη και ολα αυτα και μου ειπε οτι κατι σοβαρο παιζεται με αλλον.Τι να κανω εγω ειχα σπαστει και πεταξα μερικες σποντες (καλος μαλακας και εγω).Τελος παντων μην τα πολυλογω μιλησαμε σημερα και τις τα ειπα ολα.(περι κολληματος).Πηρα μια απαντιση 50-50.Μου ειπε οτι δεν θα σταματησουμε να μιλαμε η το οτιδηποτε οτι της εχω φερθει πολυ καλα και πως δεν φταιω εγω αλλα αυτη που ειναι τετοιος χαρακτηρας....Μια μικρη σημειωση ειμαστε και οι 2 17. λετε να το αφισω η να περιμενω να μου μιλησει?Και παιζει να μ ξαναμιλησει? Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε απαντιση και συγνωμη για την ελλειψη τονων! Πήγαινε στο θέμα: Να περιμένω να μου μιλήσει;
Μήνυμα στις 15/11/2010 στις 00:01 @Διάφορα
Δοκιμασε το www.ebay.com η το www.amazon.co.uk (μπορει να εινα και σκετο .com) αρκετα αξιοπιστα
Πήγαινε στο θέμα: αγορα απο internet
Μήνυμα στις 14/11/2010 στις 18:56 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλαρακι κατα την γνωμη μου το καλιτερο που θα μπορουσες να κανεισ κατ'εμε ειναι να της πεις να κανονησετε να βγειτε μονοι σας.Λογικο μου φενεται να νομιζει οτι κανεις πλακα καθως μεσα απο μνμτα δεν φενεται ο τροπος με τον οποιον τα λες εσυ και πως τα λαμβανει αυτη.Οποτε βγειτε και προσπαθησε να θερμανεις την ατμοσφαιρα να της διξεις πως οτι λες δεν το λες για πλακα.Βγειτε 2-3 φορες κοψε αντιδραση και ετσι.Χαλαρωσε και να εισαι ο εαυτος σου.Επισης προσπαθισε να φερνεις συζητησεις προς τομεα σχεσεων και δειξ'της πως ενδιαφερεσαι.Αν δεν προχωρησει το θεμα πετα ενα "screw you guys im going home" και πιγαινε για αλλα.Ακου και τις συμβουλες απο τα αλλα παιδια στο φορουμ και οτι βρισκεις ποιο σωστο καντο πραξεις.αυτα απο εμενα!
Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω το βήμα?
Μήνυμα στις 14/11/2010 στις 01:38 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα θα το προσπαθισω αυτο που ειπε ο veteranos το προβλημα ειναι να μου δωσει την ευκαιρια.Μακαρι θα σας ενημερωσω με αποτελεσματα.Και πανο ευχαριστω για την απαντιση
Πήγαινε στο θέμα: Είναι ψυχρή
Μήνυμα στις 13/11/2010 στις 17:39 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω αρχικα που απαντησες. Το προβλημα ειναι πως παρα τις προσπαθειες μ και οσες φορες εχω προσπαθισει να το φερω προς αυτο το θεμα του στιλ "τι θα γινει τελικα" προσπαθει να το αποφυγει.Αυριο παιζει να βγουμε επιτελους οποτε θα προσπαθισω να το φερω προς τα εκει το θεμα.Ευχαριστω!! Πήγαινε στο θέμα: Είναι ψυχρή
Μήνυμα στις 13/11/2010 στις 16:30 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και ιθελα να ζητησω την συμβουλη σας.Γνωριζω αυτην την κοπελια η οποια μου εχει διξει σημαδια οτι θελει να κανουμε κατι και μ ειπε αυτη πως δεν θελει σχεση κτλπ κτλπ.Τωρα το προβλημα ειναι οτι αρκετες φορες οποτε μιλαμε ειναι ψυχρη και αλλες φορες οχι και οσες φορες εχουμε κανονισει να βγουμε το ακυρωνουμε τελευταια στιγμη.Λετε να το προσπαθησω η να το αφισω το θεματακι και να παω για αλλα? ευχαριστω για τιν περετερο βοηθεια.
Πήγαινε στο θέμα: Είναι ψυχρή |