Μήνυμα στις 30/11/2003 στις 23:08 @Κλάψιμο
Ν' αλλάξω θέλω το σκοπό, ν' αλλάξω τα τραγούδια ν' αλλάξω την αγάπη μου, να βρω άλλη καινούργια Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 28/11/2003 στις 23:22 @Κλάψιμο
Την πεθερά μου νά'βλεπα στο χασαπιό σφαμένη να την πουλούν με το κιλό κανείς να μην την παίρνει Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 28/11/2003 στις 23:21 @Κλάψιμο
Όμορφη είσαι κοπελιά εν πάσει περιπτώσει να δούμε κι ο πατέρας σου ήντα προικιό θα δώσει Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 28/11/2003 στις 23:20 @Κλάψιμο
Αφού στο γιό ντου ο Θεός έδωσε τέθοιο δράμα γιάντα να λυπηθεί εμάς που δε μας έχει πράμα! Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 26/11/2003 στις 21:40 @Κλάψιμο
Αμέτε με στην εκκλησιά να πα να πέσω στ' άγια να προσκυνήσω να λυθούν τσ' αγάπης του τα μάγια Χ. <SCRIPT language=javascript>postamble();SCRIPT> Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 26/11/2003 στις 01:45 @Κλάψιμο
Απ' όνταν εδοκίμασα τα χείλη σου κοπέλι φαρμάκι νιώθω το νερό, φαρμάκι και το μέλι Χ. Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 25/11/2003 στις 23:17 @Κλάψιμο
Μια μπαλωθιά για τσι καημούς απόψε θελα παίξω για να σκιαχτούνε και να βγουν απ΄την καρδιά μου έξω Χ. Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 25/11/2003 στις 23:09 @Κλάψιμο
Απόψε πρώτη στο χορό θα μπω τον πεντοζάλη γιορτάζει το Κατερινιό κι έχω χαρά μεγάλη Χ. Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 22/11/2003 στις 09:43 @Κλάψιμο
Τούτο το χρόνο, τον αποπάνω, τον αποπάνω, τον παραπάνω αϊτός εβγήκε να κυνηγήσει, να κυνηγήσει και να γυρίσει δεν εκυνήγα λαγούς κι ελάφια, μον' εκυνήγα δυο μαύρα μάτια
Μαύρα μου μάτια κι αγαπημένα και πώς περνάτε χωρίς εμένα
Μαύρα μου μάτια, κόκκινα χείλη, έβγα μικρή μου στο παραθύρι να δεις τον ήλιο και το φεγγάρι, να δεις το νέο που θα σε πάρει
Γαϊτάνι πλέκω και δεν αδειάζω, δε μου βολεί να κουβεντιάζω
Ανάθεμά το και το γαϊτάνι για που το πλέκει, για που το βάνει
Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 21/11/2003 στις 18:54 @Κλάψιμο
Θα βάλω υπολογιστή στη μάντρα, στο μιτάτο και θα πουλώ στο ιντερνέ το γάλα των προβάτω Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας |