Μήνυμα στις 17/3/2011 στις 19:21 @Sex
πανω απο τα @@ ενοειται κατω απο τον κορμο??η απο πανο??
Πήγαινε στο θέμα: μονο οι ειδικοι στο θεμα
Μήνυμα στις 14/3/2011 στις 00:32 @Διάφορα
εσυ μαλλον δινεις τον michigan το οποιο το ειχα δωσει και εγω μαζι με το edexcel και τα ειχα παρει και τα 2..Αν δν αισθανεσαι σιγουρος για το michigan ζητα να σε δηλωσουν και στο edexcel το οποιο ειναι πολυ πιο ευκολο..Τωρα για αυτο που ρωτας πως να ανεβασεις τους βαθμους σου η λυση ειναι μονο μια vocabulary...εγω grammar και εκθεση ημουν εντελως χαλια πολυ συχνα στο fail ή στο before fail(BF) αλλα πιστεψε με το vocabulary με εσωσε..γιατι οι βαθμοι ανεβηκαν στο vocabulary και στα reading επισης βοηθησαν και στο listening και καλυπταν την τρυπα της γραμματικης..επισης εκαναν πιο καλη την εκθεση..Βεβαια για να μαθεις αυτες τις λεξεις θελει πολυ δουλεια και οχι πασαλιματα..Πρεπει να τις γραφεις για να σου μεινουν αλλιως μετα απο 2-3 βδομαδες τις εχεις ξεχασει..
Πήγαινε στο θέμα: lower :\
Μήνυμα στις 4/3/2011 στις 14:36 @Διάφορα
οχι ενοιτε δεν παιζει σημασια
Πήγαινε στο θέμα: παμε στοιχημα
Μήνυμα στις 2/3/2011 στις 15:30 @Διάφορα
ναι φιλε λαθος το εκανες..οταν το παιζεις με συτημα δν μετραει η αξια του δελτιου..οταν παιζεις συστημα χωρις πολλ/στη τοτε το πολλ/σιαζεις με 0.30 και οσο ανεβαζεις τον πολλ/στη τοσο ανεβαινει και το ποσο που το πολλ/σιαζεις..π.χ αν παιξεις συστημα 3-4 χωρις πολλ/στη πληρωνεις 1.5 euro και πολλ/ζεις τις αποδοσεις x0.30 αν βαλεις πχ πολλ/στη δελτιου 10 τοτε 8α πολλ/σεις το συνολο των αγωνων που κερδισες x3(10x0.30) αλλα το ποσο που 8α πληρωσεις 8α ειναι 15 euro..ελπιζω να σε βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: παμε στοιχημα
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 19:05 @Διάφορα
ναι αλλα πολλους λιγους αγωνες μπορεις να τους παιξεις μονα αποδεκτα γιατι με συστημα 1 ειναι σαν να τον παιζεις μονο του..ας πουμε στο σμρινο δελτιο εχει μονο 1 αγωνα που μπορεις να τον παιξεις μονο-αποδεκτο..τους πιο πολλους εισαι αναγκασμενος να τους συνδοιαζεις με 3+ αγωνες..αλλιως και εγω σαν συστημα αυτο που προτεινεις ειναι παρα πολυ καλο και αν σου κατσει πας ταμειο για τα καλα Πήγαινε στο θέμα: παμε στοιχημα
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 18:54 @Διάφορα
πηρες μονο 2 euro γιατι τα κερδοι κοιτα πος βγηκαν..πολλαπλασιαζεις τις αποδοσεις απο τους αγωνες που κερδισες και τους κανει x 0.60 στην περιπτωση σου αφου εχεις βαλει πολλ/στη δελτιου 2..αν δν ειχες βαλει πολλ/στη τοτε θα το εκανες x 0.30 και οσο μεγαλυτερο πολλ/στη βαζεισ τοσα περισοτερα κερδιζεις..αλλα πληρωνεις κιολλας τωρα εγω πιστευω πος το καλυτερο συστημα ειναι 3-4 ή 4-5..αλλα εγω γενικα παιζω παρολι δλδ καρφωτα matchakia χωρις στυστηματα αλλα φυσικα ποτε πανω απο 3 σπανια 4 αν ειμαι σιγουρος για τις επιλογες μου.. Καλά Κερδή Πήγαινε στο θέμα: παμε στοιχημα
Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 00:11 @Κλάψιμο
Ξένοι λοιπόν; Παίξαμε το παιχνίδι της αγάπης για να το κερδίσουμε, αλλά εμείς, εμείς το χάσαμε. Είναι το ίδιο, το θυμάσαι; Μια φωτογραφία σου όμως με κάνει να ελπίζω ότι όπου και να βρίσκεσαι μήπως, μήπως και με ζητάς Σκέψη μου παράλογη σκέψη μου παράλογη μήπως και με ζητάς! Όλα τα όνειρα που κάναμε εμείς, τα έκανες συντρίμμια με τη μία... Εσύ μου έκλεψες το γέλιο μιας ζωής και εγώ μια άψυχη φωτογραφία. Ξένοι λοιπόν; Το μίσος και η αγάπη καρδούλα μου είναι τόσο κοντά που εμείς διαλέξαμε. Εσύ το μίσος, το θυμάσαι; Σκέψη μου παράλογη, σκέψη μου παράλογη μήπως και με ζητάς! Όλα τα όνειρα που κάναμε εμείς, τα έκανες συντρίμμια με την μία..... Εσύ μου έκλεψες το γέλιο μιας ζωής και εγώ μια άψυχη φωτογραφία. Βασίλης Τερλέγκας-φωτογραφία Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένοι στίχοι
Μήνυμα στις 30/1/2011 στις 23:58 @Sex
υψος:1.85 βαροσ:97 μεγεθος:14 εκατοστα Πήγαινε στο θέμα: υψος βαρος μεγεθοσ πεους
Μήνυμα στις 29/1/2011 στις 15:17 @Διάφορα
One million της PACO RABBANE πολυ γαματη δοκιμασε την
Πήγαινε στο θέμα: Πια κολωνια προτιματε???
Μήνυμα στις 8/1/2011 στις 14:11 @Sex
Με αφορμη αυτο το θεμα εχω και εγω μια απορια...αν ξυριζεσαι κατω καθε βδομαδα οι τριχες μετα απο καπιο καιρο θα σκληραινουν και θα γινουν σαν τα γενια π βγαινουν στο προσωπο?
Πήγαινε στο θέμα: Διαφορες συμβουλες για το ξυρισμα |