Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 16:20 @Διασκέδαση
Claydee & Dimension-X - Call Me μηπως? :/ Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 13/3/2011 στις 15:27 @Διάφορα
μπορει να εχεις αλεργια σε κατι..πηγαινε σε εναν δερματολογο να σου πει τι να κανεις
Πήγαινε στο θέμα: μπιμπικια
Μήνυμα στις 3/3/2011 στις 15:39 @Μηχανήματα
και το picnik.com ειναι πολυ καλο! δεν χρειαζεται να το κατεβασεις..
Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα για φωτογραφίες.
Μήνυμα στις 6/1/2011 στις 12:30 @Μηχανήματα
σας ευχαριστω πλ ολους για τις απαντησεις σας...! M1k3y τα ανεμιστιρακια δουλεβουν κανονικα..θα το παω απο κει που το πηρα μπας και φτιαξει..:( Πήγαινε στο θέμα: το pc μου δεν ανοιγει..
Μήνυμα στις 5/1/2011 στις 15:19 @Μηχανήματα
έχω εναν επιτραπέζιο υπολογιστή και ενώ δούλευε μια χαρα, μια μέρα πήγα να τον ανοίξω, και ενώ πέρνει μπρος κανονικά, η οθόνη ανοίγει , λεεί power saving mode οπως σινήθως, αλλα μετα κλεινει απο μονη της με αποτελεσμα να μην μπορω να ακοιξω τον υπολογιστη...μηπως ξερει κανεις γιατι μπορει να γινετε αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: το pc μου δεν ανοιγει..
Μήνυμα στις 3/1/2011 στις 18:30 @Θ. Κλημεντίνη
χαλααρωσε μην εχεις ανχοςςς.! ολα καλα θα πανε..;) Πήγαινε στο θέμα: Έχω ραντεβού και αγχώθηκα
Μήνυμα στις 1/1/2011 στις 15:48 @Διάφορα
οκ θα το κατεβασω! σε ευχαριστω πολυ! =D Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα για να κατεβαζω μουσικη
Μήνυμα στις 1/1/2011 στις 14:26 @Διάφορα
ξερετε κανενα καλο προγραμμα για να κατεβαζω μουσικη? κατεβαζα απο το Limewire αλλα τωρα που το εκλεισαν δεν ξερω απο που.. ευχαριστω εκ των προτερων..=) Πήγαινε στο θέμα: προγραμμα για να κατεβαζω μουσικη
Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 11:01 @Διάφορα
το οτι θα πρεπει να τα ισιώνεις συνέχεια δεν ειναι τόόσο μεγάλο προβλημα γιατι θα το σηνιθίσεις..απλά αμα γινετε συστηματικα θα καταστραφουν τα μαλλια σου στο τελος..για αυτο παρε και ενα spray κατα της θερμότητας..
Πήγαινε στο θέμα: ισια μαλια??
Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 10:58 @Διάφορα
αν θες να κατεβάζεις τραγούδια, κατέβασε το youtube downloader . κανεις αντιγραφη-επικολληση το link του τραγουδιου απο το youtube, σε ενα πλαισιο που εχει αυτο το προγραμμα μολις το ανοιξεις και σου κατεβάζει μονο το τραγούδι που επελεξες χωρίς το video.. Πήγαινε στο θέμα: Download από youtube |