Μήνυμα στις 8/2/2011 στις 16:50 @Sex
Την προγραμματίζεις... έλεος ρε φίλε! Άμα γουστάρετε και οι δύο και δεν έχετε κανένα κόμπλεξ τότε αρκεί μια πρόταση.
Πήγαινε στο θέμα: κανοντας την γκομενα να στην παιξει
Μήνυμα στις 2/2/2011 στις 15:38 @Sex
1) Δέν έχει σχέση η θερμότητα, είναι θέμα ακτινοβολίας. Αυτό η αλήθεια είναι ότι αληθεύει αλλά ισχύει μόνο όταν χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου πάνω στα πόδια σου για πολύ καιρό, έως χρόνια, απ΄ότι είχα ακούσει σε μια εκπομπή στην τηλεόραση πριν κάνα εξάμηνο... Πήγαινε στο θέμα: λαπτοπ+σεξ
Μήνυμα στις 18/1/2011 στις 18:00 @Sex
Και εγώ το ίδιο πρὸβλημα έχω φίλε μου, αν και λίγο άσχημο όταν περπατάς π.χ. για'μένα δεν είναι πρόβλημα, στο κάτω κάτω χειρότερο θα ήταν άμα ήταν αλφάδι το παντελόνι... Ά... και φίλε , ο πολύς, η πολλή, το πολύ! Πήγαινε στο θέμα: Πώς να το κάνω να μη φαίνεται
Μήνυμα στις 9/1/2011 στις 07:40 @Θ. Κλημεντίνη
Εγώ σε κόβω από το όνομα για 13-14, ακόμα και έτσι όμως καλά θα κάνεις να της προτείνεις να πάτε να πιείτε κάνα καφέ, κάνε την κίνησή σου φίλε, στο κάτω κάτω αφού δεν κάνετε πολύ παρέα τι είχες τι έχασες, τουλάχιστον να πρασπαθήσεις!
Πήγαινε στο θέμα: ραντεβου
Μήνυμα στις 7/1/2011 στις 12:29 @Sex
Μην κομπλάρεις φίλε, αυτό που σου συνιστώ είναι όταν φιλιέστε κτλ το μόνο που να κάνεις είναι να τις πιάσεις τη μέση και να τη χαϊδέψεις λίγο, χωρίς να προχωρήσεις περισσότερο, και τι με αυτό; 1)Αν σε σταματήσει, αυτονόητο, θέλει χρόνο. 2)Αν δε >> >>> τότε κάθε φορά που φιλιέστε πιάνε της τη μέση και ότι θα έκανες την πρώτη φορά για όσο νομίζεις αρκετό. Έτσι οι "μέλλουσες" κινήσεις θα γίνουν σταδιακά και θα ξέρεις πώς θα αντιδράσει στο παράλο στάδιο αφού θα ξέρεις το πώς αντέδρασε στο πρώτο βήμα που σου είπα. 3)Αν δεν πάει στο παράλο στάδιο τότε απλώς περίμενε. Τώρα το σε πόσο θα κάνετε sex... εσύ την ξέρεις και ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου! Άντε καλή επιτυχία! Πήγαινε στο θέμα: Χουφτωμα(ποτε??????)
Μήνυμα στις 7/1/2011 στις 12:19 @Sex
Πρώτα απ΄όλα γράφε λίγο πιο χαλαρά (αξιότιμο site...) Όσο για το ξύρισμα σου συνιστώ κόψιμο με ψαλιδάκι αφήνοντας όσες δεν μπορείς να πάρεις με αυτό, μην τρελαθείς κιόλας, με 5 λεπτάκια μια χαρά! Για μένα είναι ο καλύτερος τρόπος γιατί ούτε φαγούρα έχω ούτε και άλλα προβλήματα που είχα όταν τις είχα ξυρίσει... Πήγαινε στο θέμα: Διαφορες συμβουλες για το ξυρισμα
Μήνυμα στις 30/12/2010 στις 19:08 @Sex
Άμα δεν ήταν άσχημη θα συνέχιζα φυσικά!Τώρα αν μαθευόταν και στο άλλο πρόσωπο, εγώ ήμουν τουλάχιστον μεθυσμένος(και καλά,άστη να ξεμαλλιάσει την άλλη)και ούτε γάτα ούτε ζημιά, ελεϊνός ε;;;
Πήγαινε στο θέμα: Κορύφωση..
Μήνυμα στις 20/12/2010 στις 14:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ηρέμησε φίλε, αυτή η κλίση όπως λέει ο VeTeRaNoS είναι απόλυτα φυσιολογική, τώρα αν η κλίση είναι τεράστια(>5 στατιστικά), αυτό είναι όντως ένα πρόβλημα, αλλά έτσι όπως το εννοείς εσύ ούτε είναι πρόβλημα, ούτε θα επηρεάσει τη σεξουαλική σου ζωή.Όσο για το αν θα αλλάξει στο μέλλον... πιθανόν, αλλά ολόϊσιο δεν θα γίνει, όπως σε όλους μας. Πήγαινε στο θέμα: πεος και κλιση....
Μήνυμα στις 15/12/2010 στις 11:33 @Sex
Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι μπορεί και να μην είσαι καθόλου του γούστου της και να μην έχεις ελπίδες, κι εμένα η πρώην κοπέλα μου ήταν κάτι αντίστοιχο και γι'αυτό σου τα λέω αυτά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις σε μεγάλο βαθμό αυτά που σου λέμε στο forum,τώρα αν δε σου κάτσει, ε... στο κάτω κάτω δεν είναι και η μόνη...
Πήγαινε στο θέμα: κοριτσι |