Μήνυμα στις 24/12/2010 στις 18:56 @Sex
Ειμαι 14 και τα εχω με μια 1 χρονο μεγαλυτερη μου ... πριν λιγες μερες μου ζητησε να προχωρισουμε στα προκατακτικα ( χουφτωματα , πιπες , κλπ) Φοβαμαι ομως την αντιδραση της οταν δει τον που*ο μου επειδη τον εχω 10 εκατωστα περιπου και μου φαινεται μικρος....τι θα κανατε???απαντησεισ πλζ!!!! ευχαριστω....... Σου διορθώσαμε τον τίτλο. Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι ότι θα με κοροϊδέψει αν το δει
Μήνυμα στις 24/12/2010 στις 18:50 @Διάφορα
ξερετε τι ειναι ? παιζει κανεις?
Πήγαινε στο θέμα: deepolis
Μήνυμα στις 10/12/2010 στις 00:10 @Διάφορα
δηλαδη καταληγουμε καλυτερα η πρωτη μου τριημερη εε???? ευχαριστω που με βοηθησατε ολοι ;)
Πήγαινε στο θέμα: Δώρο για τα χριστούγεννα ή τριήμερη;
Μήνυμα στις 9/12/2010 στις 23:56 @Διάφορα
κ αλλες απαντησεις αν μπορειτε..και οι δυο σας εχετε δικιο
Πήγαινε στο θέμα: Δώρο για τα χριστούγεννα ή τριήμερη;
Μήνυμα στις 9/12/2010 στις 23:40 @Διάφορα
γεια σας κ απο μενα... με λενε γιωργο και ειμαι 14... τωρα τα χριστουγεννα αρχισα να αναρωτιεμαι τι δωρο θα ζητησω απο τον πατερα μου για την πρωτοχρονια κ για τα γεννεθλια μου στις 28 ιανουαριου.. αποφασισα λοιπον να ζητησω ενα x box 360 .. ειχα παλιοτερα playstation 2 αλλα τα εφτησε !! εχω και psp αλλα κ αυτο εχει παθει ενα προβλημα π δεν διαβαζει τα παιχνιδια και εχει χαλασει κ ο φορτηστης του...τελος παντων αποφασισα να του ζητησω το x box..βεβαια τα 200 ευρω δεν ειναι κ λιγα γι αυτο ο πατερας μου προβληματιστηκε και μ ειπε πως ειναι πολυ δυσκολο να το αγορασει...μ θυμησε επισης πως τον τελευταιο χρονο ειχε πληρωσει 600 ευρω για αλλα πραγματα π η9ελα να αγορασω ( psp και ποδηλατο) ..ε φετος τα πραγματα με τα οικονομικα ειναι δυσκολα επδ οι δυο μου οι αδερφες σπουδαζουν και οι γονεις μου δινουν εναν μεγαλο ποσο απο τον μισθο τους εκει.. για να μην πολυλογω μου ειπαν οι δικοι μου πως ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να παρω εγω χ box..πρωτεινα ομως να παρω αν γινεται το παιχνιδι αλλα να μην παω τριημερη με το σχολειο μ η οποια θα γινοταν σε 2 μηνες απο τωρα και ειχε κοστος 150 ευρω κ μου ειχαν υποσχεθει οτι θα παω ..αρα ο πατερας μου θα εδινε ουσιαστικα 50 για το χ box...αυτοι το δεχτηκαν...και ρωταω λοιπον τωρα ..ειναι καλο αυτο που αποφασισα να κανω???εσεις τι θα κανατε στη θεση μου??? θα πηγαινατε την πρωτη σας τριημερη με τους φιλους σας η θα επιλεγατε το x box?.. σας παρακαλω βοηθηστε...ευχαριστω εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: Δώρο για τα χριστούγεννα ή τριήμερη;
Μήνυμα στις 8/11/2010 στις 15:58 @Sex
Καταρχην γεια σας και απο μενα.. ειμαι νεος στο site και με λενε γιωργο.. ειμαι 14 χρονων...βασικα γινομαι 14 τον ιανουαριο :P παω δευτερα γυμνασιου και στην ταξη μου ειμαι ο πιο κοντος ( 1.58) ...ακομα βλεπω τους αλλουσ φιλους μου που εχουν αρχισει και βγαζουν γενια ( το χαρακτηριστικο της εφηβειας...<γενια> λιγο πανω απο το στομα και λιγο κατω απο τισ φαβοριτες) ..εμενα ομως το προσωπο μου δεν εχει καλα καλα ουτε χνουδι!!! ακομα ολοι εχουν τριχες στο ...οργανο τους...εγω εχω λιγες μικρες και 2-3 μεγαλες μονο.. ακομα αυτοι εκσπερματονουν ( και το χω δει ) ενω εγω οχι ακομα, και το πεος τους ειναι στα 13-15 εκατοστα απο οτι μου λενε και απο οτι εχς δει σε δυο τρεις κολλητους μου. εμενα δε? μεταβιας 8 (σηκωμενο)... τελος στη μασχαλη εχω μονο λιγο χνουδι ενω αυτοι.....δασος!!! και καταληγω: ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?? σας παρακαλω απαντηστε μου !!!
Πήγαινε στο θέμα: ειναι φυσιολογικο? |