Μήνυμα στις 21/12/2010 στις 21:51 @Sex
ρε παιδια να ρωτησω κατι και για μενα? το οτι δεν ειναι παντα στο ιδιο υψος το καταλαβα. ομως αν ο ενας μπορει και γυρναει καπως πλαγια ενω ο αλλος ειναι σταθερος και νιωθω την πανω ακρη (οταν τν ακουμπαω) πιο πολυ απο του αλλου σημαινει τιποτα. γιατι καμια φορα τους κοιταω και ο ενας ειναι κανονικα και ο αλλος σχεδον καθετα σ αυτον... Πήγαινε στο θέμα: Σωστη θεση!
Μήνυμα στις 20/12/2010 στις 15:42 @Sex
Ρε παιδια να ρωτησω... Αν ο δεξιος ορχης ειναι πιο κατω και ειναι πιο χαλαρος σε σχεση με τον αριστερο και καποιες φορες ψιλογυρναει 90 μοιρες και μετα ξανακαθεται κανονικα,(ο αριστερος δεν κανει τιποτα τετοιο) υπαρχει προβλημα?? Ή ετσι ειναι κατασκευαστικα πως να το πω? Γιατι νομιζω πως δεν εχω προβλημα, απλα ειμαι πολυ περιεργος και προσπαθω να καταλαβω γιατι αυτη η διαφορα με τν αριστερο...Επισης οταν τους ψιλαφιζω νιωθω πιο πολυ τον πανω πολο του δεξιου παρα του αριστερου... Πήγαινε στο θέμα: ορχεις
Μήνυμα στις 8/11/2010 στις 13:02 @Sex
ρε παιδια αν ειχα οντως προβλημα θα το καταλαβαινα? εννοω θα πονουσα καθολου? το ολο θεμα ειναι οτι καθονται στραβα ωρες ωρες...
Πήγαινε στο θέμα: Αντιστροφη ορχεων
Μήνυμα στις 5/11/2010 στις 22:50 @Sex
να πω την αληθεια δεν ξερω... εγω εκει που "παρακολουθουσα" στο youjizz, μου ειχαν μαζεφτει λιγο και επειδη ειδα το δεξι λιγο να κοιταει προς τα πανω μετα προσπαθουσα να καταλαβω πως θα ειναι η κανονικη θεση (νομιζα οτι ειχε μετακινηθει)... και τωρα 2 μερες το επιανα και το γυριζα οσο μπορουσα για να το φερω και καλα στην κανονικη θεση... το θεμα ειναι οτι κρεμεται λιγο παραξενα... λιγο μπροστα τη μια, λιγο πιο κατω απο το αριστερο την αλλη... Πήγαινε στο θέμα: Αντιστροφη ορχεων
Μήνυμα στις 5/11/2010 στις 16:10 @Sex
Εχω μια απορια... Αν μου εχει γυρισει ο ενας ορχεις αναποδα θα ποναω ή οχι... γιατι μου φαινεται λιγο παραξενα ετσι οπως εχει κατσει αλλα δεν ποναω... και δεν ξερω τι να κανω... Πήγαινε στο θέμα: Αντιστροφη ορχεων |