Μήνυμα στις 10/11/2010 στις 16:11 @Μηχανήματα
οκ παιδια το εκανα απλα πατισα δεξι κλικ πανο στο φλασακι και ελενχως σφαλματων και μου το εκανε ευχαριστω για τιν βοηθεια παντος
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με φλασακι
Μήνυμα στις 10/11/2010 στις 16:00 @Μηχανήματα
και βασικα μου λεει να εκτελεσω το βοηθητικο προγραμμα chkdsk
Μήνυμα στις 10/11/2010 στις 15:33 @Μηχανήματα
το εκανα αλλα παλι το ιδιο παταω διαγραφη και κατω δεξια μου λεει κατεστραμενο αρχειο........
Μήνυμα στις 10/11/2010 στις 01:15 @Μηχανήματα
Γεια σας πεδια 1ο μου θεμα ......... μεσα στο φλασακι ειχα κανει εγκατασταση το counter και επειτα αφου το διεγραψα μου εμεινε ενα κατεστραμενο αρχειο ....... δν μπορω να το σβισω γενικα δν μπορω να το κανω τιποτα.... μπορω με κανεναν τροπο να κανω format το φλασακι ??? ευχαριστω εκ τον προτερων
Μήνυμα στις 3/11/2010 στις 21:37 @Sex
Τοτε ειναι προβλημα γιατι αμα πας στον γιατρο και δει οτι δεν εισαι παρθενα (αν τελικα ισχυει) τοτε ισως θα εχεις προβλημα με τους δικους σου απο την αλλη ομως δεν μπορεις να το αφησεις ετσι......... εγω σου προτεινω να να περιμενεις 2 3 μερες και αν ακομα σου ποναει πρεπει να το κοιταξεις με τις αναλογες επιπτωσεις....
Πήγαινε στο θέμα: ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ
Μήνυμα στις 3/11/2010 στις 12:40 @Sex
Για ποιο λογο να μην τους πεις τιποτα ???? δεν ειναι ντροπη αμα ισουν αρρωστη δεν θα τους ελεγες τιποτα ??? το ιδιο πραγμα ειναι....... και κατι ακομα.... ετρεξε αιμα ??
Πήγαινε στο θέμα: ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ
Μήνυμα στις 2/11/2010 στις 16:09 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε τοτε τι περιμενεις ??? εχει καιρο που εγινε αυτο ??
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κατακτησω??
Μήνυμα στις 2/11/2010 στις 15:40 @Θ. Κλημεντίνη
πολλη δυσκολο αλλα οχι και ακατορθωτο απλα προσπαθησε να το πηγαινεις κατα εκει το θεμα και να της πετας διαφορες σποντες βεβαια υπαρχει η περιπτοσει να χαλασει και η φιλια σας.....
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κατακτησω??
Μήνυμα στις 1/11/2010 στις 01:08 @Sex
Μην ανησυχεις περιμενε μερικες μερες και σε περιπτωση που συνεχιστη αυτο το φουσκομα συμβουλεψου εναν γιατρο αν και εγω πιστευω σε μερικες μερες θα εχει φυγει
Πήγαινε στο θέμα: ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ |