Μήνυμα στις 22/10/2010 στις 00:03 @Sex
Thx παιδια. Ειδη νιωθω καλυτερα. Αλλα πιο πολυ πιστευω οτι ειχα ανχος λογο του οτι ηταν η πρωτη μου φορα και αυτη με περναει 3-4 χρονια και ειναι ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΗ αν με καταλαβαινεται :). Ευχαριστω και παλι τωρα ευχομαι την επομενη φορα να μην εχω ανχος για το αν θα μου ξανασυμβει και να μου σηκοθει. Πήγαινε στο θέμα: Στυση Help
Μήνυμα στις 18/10/2010 στις 02:21 @Sex
Ευχαριστω και τους δυο σας λιγο πολυ αυτο πιστευα και εγω και τωρα νιωθω λιγο καλυτερα που δεν ειμουνα ο μονος. Τωρα να σου απαντισω στα ερωτηματα ειμασταν μεσα 1 ωρα περιπου και οσοι ηταν απ εξω το καταλαβαν αλλα εμενα προσωπικα δεν με πειραζει. Στην αρχη οντος μου ειχε σηκοθει απλα οχι full. Το προβλημα εγινε μετα γιατι καποια στιγμη μου προτινε να αλλαξω σταση και την ωρα που σκιβει εγω επηδει δεν το ειχα ξανακανει και τετοια δεν μπορουσα να βρω την τρυπα και με πιανει ανχος εκεινη την στιγμη εκει πιστευω αρχισαν ολα μετα το σκεφτομουν και τετια (φοραγε και φουστα που της την ειχα σηκοσει κ δεν ειχε βγαλει το string πιστευω αυτο το εκανε πιο δυσκολο). Την επομενη φορα θα ειμαι πιο χαλαρος και θα την βαλω ανασκελα να σινιθισω ><
Πήγαινε στο θέμα: Στυση Help
Μήνυμα στις 18/10/2010 στις 00:28 @Sex
Ρε φιλε οκ εχεις δικιο αλλα αμα ειναι αληθεια αυτο με το ανχος τοτε την εχω γαμ.... Θα το σκεφτομαι την επομενη φορα και φοβαμαι απ το ανχος θα γινει το ιδιο :/
Πήγαινε στο θέμα: Στυση Help
Μήνυμα στις 17/10/2010 στις 21:42 @Sex
Καλησπερα μολισ γραφτηκα σε αυτο το forum αλλα το ξερω εδω και καιρο και διαβαζω διαφορα θεματα. Ας ξεκινησω με το προβλημα μου. Χτες ειρθα σε επαφη με μια κοπελα για πρωτη φορα σε ενα παρτι. Πηγαμε στην τουαλετα του σπιτιου και αρχισε... καταλαβενεται. Φτανει η στηγμη να βαλω την καποτα αλλα δεν μου ητανε full σηκομενη τεσπα μπαινει και καθεται πανω μου και αρχισαμε σε καποια φαση αλλαζουμε σταση και ακει αρχιζει το προβλημα.Χτυπισαν την πορτα του μπανιου αργησαμε λιγο και μου επεσε. Μετα βγαλαμε τιν καποτα μου εκανε στοματικο αλλα τπτ ισα ισα μου σηκοθηκε και μολις πηγαμε να βαλουμε αλλη καποτα μου ξαναπεσε. Μετα την βγαλαμε προσπαθησε παλι με στοματικο αλλα τιποτα. Να αναφερω οτι ενταξει δεν λεω ειχα ανχος αν και στιν αρχη μου σηκοθηκε καπος. Μηπος γινετε να με βοηθεισεται με αυτο το θεμα? Διαβασα οτι ειναι λογο ανχους πιο πολυ και οτι αμα μου πεσει κ το σκεφτομαι οσο και να προσπαθω δεν θα τα καταφερω πρεπει να μην το σκεφτομαι και να ειμαι πιο χαλαρος. Εσεις την πρωτη φορα ειχατε τετιο προβλημα και αν ναι τι κανατε? P.S: συγνωμη για τα ορθογραφηκα. Πήγαινε στο θέμα: Στυση Help |