Μήνυμα στις 18/10/2010 στις 14:34 @Θ. Κλημεντίνη
χορισαμε επειδι διαφονουσαμε σε κατι και ειχε γινι ενα μικρο ατιχια ειμασταν στο σπιτι ενοσ φιλου μου και καταλαθοσ την εσπροξα και χτιπισε αν και πιστεβο οτι ιπερεβαλε... και μετα απο αφτο δεν ξαναβρεθικαμε για κανα μινα μετα ομοσ με πιρε τιλ και μου ειπε ((το απογευμα θα κατεβεισ τισ ειπα ναι ) εε μετα πιγαμε βολτα μαζι με εναν φιλο μου και αφτη δλδ 3 και μιλουσαμε αλλα σινεχια λεει (το παρατιρισεσ οτι δεν εχουμε μαλοσεισ εδω και κερο) και ετσι οποσ με κιταει φενετε οτι μεθελει αλλα δεν το παραδεχετε.. απο κοντα τισ το ειπα 3 φορεσ και μου ειπε παλι (τσου) τισ λεω γιατι λεει (δεν θελω να το σιζιτισω) Πήγαινε στο θέμα: πωσ να την κανω να με θελει
Μήνυμα στις 17/10/2010 στις 17:50 @Sex
φιλε μου και εγω το περιπου το ιδιο επαθα αλλα ξερω ενα πραγμα οτι νικαει αφτοσ που δεν τα παραταει και εγω το ιδιο κανω με αφτη που αρεσει τα φτιαξαμε χορισαμε και μετα δεν με θελει κα8ολου με βλεπει μονο οσ φιλο αν και εγω την θελω τρελα
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει η κολλητη μου
Μήνυμα στις 17/10/2010 στις 17:47 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια πριν κανα 2 μηνεσ τα ειχα με μια πολυ γαματι γκομενα και καναμε και φαση αλλα μετα χορισαμε εγω την θελω ακομα και μαλιστα τρελα κααι θελω να τα ξαναφτιαξουμε. ειμαι 14,5 και αφτη ειναι 13,5 ετσι οποσ φερετε φενετε οτι με θελει αλλα οταν τισ τα ξαναζιτισα δλδ τισ το εστιλα σε μινιμα μετα το απογεβμα που βρεθικαμε τισ ειπα το ιδεσ το μινιμα μου ειπε (ναι) και τι λεσ (τσου) μου ειπε... σασ παρακαλω πιτε μου απαντιστε μου το σιντομοτερο δινατων... Πήγαινε στο θέμα: πωσ να την κανω να με θελει |